Energetix®

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Energetix® je renomovaná multi-level marketingová firma, která se již téměř dvě dekády věnuje výrobě a prodeji magnetické bižuterie a wellness produktů. Její hodnoty a filozofie jsou založeny na dodávání vysokokvalitních produktů zákazníkům s cílem podpořit jejich zdraví a celkovou pohodu.

Hodnoty a Filozofie

Energetix® se od založení v roce 2002 zaměřuje na kombinaci kvality, inovace a péče o zákazníky. Její filozofie spočívá ve víře v pozitivní účinky magnetů na lidské tělo. V rámci svého modelu přímého prodeje se firma zavazuje k vytváření silných vztahů s jejími nezávislými distributory a zákazníky.

Historie

Energetix® byla založena v německém Bingen am Rhein v roce 2002. Od té doby se firma dynamicky rozvíjela, expandovala do více než 30 zemí po celém světě a v současné době tvoří širokou komunitu tisíců distributorů.

Produkty

Hlavními produkty, kterými se Energetix® zabývá, je magnetická bižuterie a wellness produkty. Její sortiment zahrnuje náramky, náhrdelníky, prsteny a další druhy bižuterie, které jsou nejen stylové a elegantní, ale také obsahují silné magnety navržené pro přínosy magnetoterapie. Kromě bižuterie Energetix® také nabízí řadu wellness produktů, jako jsou magnetické podložky, vodní tyčinky pro magnetizaci vody a další.

Řešení Problémů

Produkty Energetix® jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem řešit různé zdravotní problémy. Magnetoterapie je alternativní léčebná metoda používaná po celém světě k léčení řady zdravotních stavů, včetně bolesti svalů, kloubů, migrény, stresu a únavy. Kromě toho, že produkty přinášejí potenciální zdravotní přínosy, jsou také navrženy tak, aby byly moderní a atraktivní, což zákazníkům umožňuje nosit je jako módní doplňky.

Kultura a Komunita

Energetix® se pyšní silnou komunitou distributorů a zákazníků. Kultura firmy je založena na vzájemné podpoře, spolupráci a sdílení úspěchů. Firma pravidelně pořádá různé akce, jako jsou konference a semináře, které poskytují platformu pro vzdělávání, networkingu a oslavu úspěchů.

Tržní Výsledky

Energetix® dosahuje pozoruhodných výsledků na trhu. S tisíci aktivních distributorů a působením ve více než 30 zemích po celém světě se firma stala jedním z předních hráčů v oblasti magnetické bižuterie a wellness produktů. Její roční obrat dosahuje miliony eur a firma je stále na vzestupu.

Energetix® je skvělým příkladem multi-level marketingové firmy, která spojuje vysokokvalitní produkty a silnou komunitu pro dosažení pozitivního dopadu na životy lidí po celém světě. Její dlouhodobý úspěch a stabilní růst svědčí o výjimečnosti jejích produktů, hodnot a přístupu k podnikání.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *