Enersource International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Enersource International je uznávaná a úspěšná multi-level marketingová (MLM) firma, která je na trhu již více než 30 let. Tato firma se proslavila hlavně díky svému jedinečnému podnikatelskému modelu, který kombinuje prvky přímého prodeje a síťového marketingu.

Hodnoty a filozofie

Do hloubky se podíváme na to, co tvoří jádro Enersource International – její hodnoty a filozofie. Firma klade důraz na osobní růst a rozvoj svých členů a věří v sílu komunity. Její hlavní hodnotou je pomáhat lidem dosáhnout finanční nezávislosti a zlepšit jejich kvalitu života. Tuto filozofii firmu provází od jejího založení a je to to, co ji odlišuje od ostatních MLM firem.

Historie

Enersource International byla založena v roce 1991 a od té doby se stala jednou z nejrespektovanějších a nejúspěšnějších MLM firem na světě. Během těchto let firma prošla řadou změn a inovací, ale vždy zůstala věrná svému základnímu poslání – pomáhat lidem dosáhnout finanční nezávislosti a zlepšit jejich životy.

Produkty a služby

Enersource International je známá svými kvalitními produkty, které zahrnují širokou škálu doplňků stravy, péče o pleť a osobní péči. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly zdravé a vyvážené výživové doplňky, které pomáhají lidem cítit se lépe a žít delší a zdravější životy.

Kultura a komunita

Enersource International je hrdá na svou silnou a výjimečnou komunitu členů, kteří se navzájem podporují a pomáhají. Firma vytvořila kulturu založenou na vzájemném respektu, důvěře a sdílení úspěchů. Věří, že společný úspěch je nejlepší cesta k dosažení individuálních cílů.

Působení na trhu

Enersource International působí na trhu ve více než 20 zemích po celém světě. Tato firma se může pochlubit tím, že během své historie pomohla tisícům lidí dosáhnout finanční nezávislosti a zlepšit jejich životy.

Výsledky na trhu

Enersource International je jedním z lídrů v MLM průmyslu. Během své historie firma dosáhla několika významných úspěchů, včetně dosažení obratu ve výši více než 1 miliardy dolarů. Toto číslo je jasným důkazem úspěchu a efektivity jejího jedinečného podnikatelského modelu.

Závěrem, Enersource International je firmou, která je hrdá na svůj jedinečný podnikatelský model, své produkty a svou komunitu. Její cíl je pomoci lidem dosáhnout finanční nezávislosti a zlepšit jejich kvalitu života. Její úspěch a dlouhodobá přítomnost na trhu jsou jasnými důkazy jejího úspěchu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *