Everra

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Everra: Kombinace krásy, lepšího života a podnikání

Everra je mladý multi-level marketingový gigant se sídlem v Las Vegas, který se rychle rozrůstá a zaznamenává úspěch na mezinárodní úrovni. Po svém vstupu na trh v roce 2019 se za krátkou dobu vypracovala na přední pozice v oblasti přímého prodeje kosmetických produktů a doplňků stravy.

Filozofie a hodnoty

Everra je založena na filozofii povzbuzování a osvobození jednotlivců, aby dosáhli svého nejvyššího potenciálu. Firma věří, že každý má právo na krásu, zdraví a lepší život. Její vize je inspirovat lidi, aby si vytvořili život, jaký si přejí, a přitom dosáhli finanční svobody.

Produkty a služby

Everra se specializuje na výrobu a prodej prémiových kosmetických produktů a doplňků stravy. Jejich kosmetické výrobky, včetně řasenek, rtěnek nebo pudrů, jsou vytvořeny tak, aby vyhovovaly potřebám každé ženy a pomohly jim cítit se krásnější a sebevědoměji. Zároveň nabízí doplňky stravy pro podporu zdraví a vitality. Everra také nabízí příležitosti pro podnikání a vzdělávání v oblasti kosmetiky a wellness.

Kultura a komunita

Everra je známá svou kulturou podpory a spolupráce. Firma klade důraz na výstavbu silné komunity, která je zároveň rodinou. Everra je hrdá na svou rozmanitou komunitu nezávislých zástupců, kteří se podporují a povzbuzují k dosažení svých cílů.

Působení a výsledky na trhu

Everra působí na mezinárodní úrovni, s hlavními trhy v Severní Americe, Evropě a Austrálii. Během krátké doby od svého vzniku dosáhla Everra mimořádných výsledků. Ve svém prvním roce na trhu dosáhla obratu více než 5 milionů dolarů a její růst nezastavil ani následný rok, kdy dosáhla obratu 15 milionů dolarů. Její komunita nezávislých zástupců rychle roste a dnes ji tvoří více než 10 tisíc lidí po celém světě.

Everra je příkladem toho, jak moderní multi-level marketingové firmy mohou kombinovat výrobu kvalitních produktů, osobní rozvoj a podnikatelské příležitosti. Její rychlý růst a úspěch ukazují na sílu její filozofie a hodnot, které staví na podpoře krásy, zdraví a lepšího života pro každého.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *