Faberlic

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Faberlic: Objevte svět krásy a wellness

Firma Faberlic je jedním z předních světových představitelů v oblasti multi-level (MLM) marketingu, který se vyznačuje unikátním prodejním modelem, při kterém se produkty prodávají přímo zákazníkům prostřednictvím nezávislých distributérů.

Faberlic je ruská firma s hlubokými kořeny v kosmetickém průmyslu, která se specializuje na výrobu a prodej vysoce kvalitních kráse a zdravotních produktů. Založena byla v roce 1997 Alexeiem Nechaevem a jeho týmem vědců, kteří se rozhodli vytvořit kosmetiku, která by byla nejen efektivní, ale také bezpečná pro lidské zdraví.

Firma Faberlic klade velký důraz na inovace a vědecký přístup. Základním kamínkem filozofie společnosti je snaha o harmonii mezi člověkem a přírodou. Firma věří v to, že krása a zdraví jdou ruku v ruce a že je důležité pečovat o obě tyto oblasti.

Faberlic je známá svými špičkovými produkty pro péči o pleť, včetně anti-aging kosmetiky, make-upu, vlasové péče, parfémů a wellness produktů. Kromě toho firma nabízí také širokou škálu produktů pro domácnost a oblečení.

Komunita Faberlic se skládá z více než dva miliony nezávislých distributorů, kteří působí ve více než 50 zemích po celém světě. Kultura firmy je založena na vzájemné podpoře a zároveň také na osobním rozvoji a seberozvíjení.

Co se týče výsledků na trhu, firma Faberlic se může pochlubit impozantními čísly. Ve své historii, firma prodala více než miliardu produktů a její celkový obrat v roce 2020 dosáhl až 1 miliardy dolarů. Podle Direct Selling News, Faberlic je 16. největší přímý prodejce na světě.

Faberlic je firmou, která nejenže produkuje a prodává kvalitní produkty, ale také aktivně pracuje na tom, aby pomohla lidem zlepšit svůj životní styl a dosáhnout svých cílů. Ať už jde o zdraví, krásu nebo finanční nezávislost, Faberlic má pro své zákazníky a distributory připravené řešení. S touto filozofií a s takovými výsledky, není divu, že Faberlic je považován za jednu z nejúspěšnějších MLM společností na světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *