FORDAYS

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Fordays je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na udržitelnou módu. Tato společnost, založená v roce 2018, je uznávaná pro své inovativní a ekologicky šetrné postupy v textilním průmyslu. S hlavním sídlem v Los Angeles, v Kalifornii, se Fordays snaží zasadit o změnu v oděvním průmyslu a vytvořit udržitelnější způsob, jak spotřebitelé nakupují a nosí oblečení.

Společnost Fordays je založena na filozofii „cirkulárního módního modelu“, který je založen na myšlence recyklace a opětovného použití materiálů pro výrobu oblečení. Ústředním principem je snaha o zmírnění dopadu módního průmyslu na životní prostředí tím, že se posouvá od lineárního „vyrobit, použít, zahodit“ modelu a místo toho se přiklání k modelu, který umožňuje recyklaci a obnovu zdrojů.

Produkty Fordays jsou vyráběny z recyklovaných materiálů, jako je organická bavlna a polyester z recyklovaných plastových lahví. Společnost také nabízí program „Take Back“, ve kterém zákazníci mohou vrátit své staré Fordays produkty za kredit, který mohou použít při budoucích nákupech. Toto je klíčovým prvkem jejich cirkulárního modelu, který se snaží minimalizovat odpad tím, že se staré kousky vracejí do výrobního cyklu.

Fordays si klade za cíl řešit problémy, jako je nadměrná produkce a spotřeba, které jsou běžné v tradičním módním průmyslu. Společnost se také snaží vytvořit silnou komunitu zákazníků a fanoušků, kteří sdílejí její hodnoty a cíle.

Fordays působí hlavně v USA, ale prodává své produkty po celém světě prostřednictvím svého online obchodu. Od svého založení v roce 2018 si společnost vydobyla pozici na trhu udržitelné módy a stala se jedním z hlavních hráčů v tomto rychle rostoucím segmentu.

Co se týče výsledků na trhu, Fordays dosáhla rychlého růstu od svého založení. Společnost nezveřejňuje konkrétní finanční údaje, ale výkonný ředitel Kristy Caylor uvedla, že společnost dosáhla dvouciferného růstu měsíčně od svého založení.

Závěrem, Fordays je přední společností v oblasti udržitelné módy, která se zaměřuje na cirkulární produkci a recyklaci. Společnost se vyznačuje silnou komunitou a rychlým růstem, což svědčí o jejím úspěchu v řešení problémů tradičního módního průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *