finclub

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Finclub je multi-level marketingová společnost, která byla založena v roce 1991. Tato firma má hluboké kořeny v oblasti zdraví a wellness a je známá pro svou širokou škálu výrobků a služeb zaměřených na podporu zdravého životního stylu.

Hodnoty a filozofie této společnosti jsou zakořeněny v přesvědčení, že zdraví a wellness jsou klíčem k vysoké kvalitě života. Finclub se snaží poskytnout svým zákazníkům produkty a služby, které jim pomohou dosáhnout a udržet si zdravý životní styl. Tato filozofie je zřejmá ve všem, co firma dělá, od vývoje a výroby svých produktů až po poskytování zákaznického servisu.

Od svého založení v roce 1991 se Finclub stal jedním z předních hráčů na trhu s produkty pro zdraví a wellness. Společnost vyrábí a prodává širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, kosmeticky a zdravotnických pomůcek. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily řadu zdravotních problémů, včetně nedostatku vitamínů a minerálů, problémů se spánkem, stresu a dalších.

Kultura a komunita ve Finclubu jsou silně zakotveny v hodnotách společnosti. Finclub se považuje za více než jen společnost – je to komunita lidí, kteří se sdružují, aby podpořili své zdraví a wellness. Společnost má silnou kulturu podpory a spolupráce, která zahrnuje vše od vzájemné podpory v rámci týmů až po sdílení úspěchů a úspěchů na sociálních médiích.

Finclub je globální společnost s pobočkami a distributory po celém světě. I přes svou globální přítomnost je však těžištěm společnosti stále její domovský trh, Česká republika a Slovensko.

Pokud jde o výsledky na trhu, Finclub se může pochlubit mnoha úspěchy. Společnost má silnou pozici na trhu a je uznávána za jednoho z nejdůvěryhodnějších a nejlépe hodnocených poskytovatelů produktů a služeb pro zdraví a wellness. Například v roce 2018 dosáhla společnost obratu téměř 200 milionů korun a její produkty se prodávají v desítkách zemí po celém světě.

Závěrem lze říci, že Finclub je společnost, která je vášnivě oddaná zdraví a wellness. S více než čtvrt století zkušeností na trhu a silnou komunitou zákazníků a distributorů je Finclub skvělým příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může úspěšně vybudovat a udržet si silnou pozici na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *