Fenix Global Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Fenix Global Group: Společnost, kde se firmy a lidé rostou

Multi-level marketing (MLM), známý také jako síťový marketing či direkt sales, je obchodní model, který se vyznačuje velkou osobností a zároveň kontroverzí. Někteří vidí v MLM skvělý způsob podnikání, jiní jej vnímají s nedůvěrou. A přesto se v tomto sektoru nacházejí i firmy, které dokážou vybočit z davu, nabídnout něco nového a oslovit tisíce spokojených zákazníků a obchodních partnerů. Jednou z nich je Fenix Global Group.

Fenix Global Group je přední multi-level marketingová společnost s více než desetiletou historií na trhu. Od svého založení v roce 2010 se věnuje prodeji vysoce kvalitních výživových doplňků a wellness produktů, které pomáhají lidem po celém světě dosáhnout lepšího životního stylu a zdraví.

Filozofie Fenix Global Group je postavena na třech pilířích: kvalita, integrita a společenská odpovědnost. Výrobky, které společnost prodává, jsou vyrobeny s nejvyšší možnou péčí o kvalitu a bezpečnost. Integrita je klíčová hodnota, která se projevuje v transparentnosti a otevřenosti firmy vůči svým obchodním partnerům i zákazníkům. Společenská odpovědnost je pak vidět v řadě projektů, které Fenix Global Group podporuje a realizuje, například v rámci programu Fenix Foundation.

Kulturně se Fenix Global Group vyznačuje otevřeností, týmovým duchem a motivací k osobnímu a profesionálnímu růstu. Komunita Fenix Global Group je silná a soudržná, tvořená jak obchodními partnery, tak zákazníky, kteří se vzájemně podporují a oslavují své úspěchy.

Jako globální společnost Fenix Global Group působí v desítkách zemí po celém světě. Její úspěch na trhu dokazují impozantní čísla: v roce 2020 dosáhla obratu přes 200 milionů dolarů a do své sítě zapojila více než milion obchodních partnerů a zákazníků.

Jedním z hlavních cílů Fenix Global Group je řešit problémy lidí související se zdravým životním stylem. Proto nabízí širokou škálu produktů od výživových doplňků přes zdravé nápoje až po wellness produkty. Tyto produkty pomáhají lidem zlepšit své zdraví, cítit se lépe a žít plnohodnotnější život.

Fenix Global Group je tedy příkladem toho, že multi-level marketing může být úspěšný a přinášet hodnotu pro své obchodní partnery i zákazníky. Je to společnost, která je zároveň globální a osobní, profesionální a srdcem otevřená. A to je právě to, co v MLM světě často chybí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *