Full Spectrum International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Článek

Full Spectrum International: Multi-Level Marketingová Společnost s Rozsáhlým Dosahem

Full Spectrum International je multi-level marketingová firma, která se na trhu pohybuje již řadu let. Její název, Full Spectrum, symbolizuje její široký záběr v oblasti produktů a služeb, které jsou určeny pro širokou škálu klientů.

Hodnoty a filozofie

Firma se řídí hodnotami jako je důvěra, integrita, zákaznické uspokojení a inovace. Filozofie Full Spectrum International je založena na přesvědčení, že každý člen jejich týmu je důležitý a každý zákazník si zaslouží kvalitní služby. Tato filozofie je vidět v jejich přístupu k obchodování, který je založen na budování dlouhodobých vztahů s klienty a dodavateli.

Historie

Full Spectrum International byla založena v roce 1990 a od té doby neustále roste a rozšiřuje svou působnost. Původně začala jako malá firma se zaměřením na prodej zdravotních produktů, ale během let se transformovala v multi-level marketingovou společnost s širokým sortimentem produktů a služeb.

Produkty a služby

Společnost nabízí širokou škálu produktů a služeb, které zahrnují zdravotní a wellness produkty, kosmetiku, domácí zboží a mnoho dalšího. Její produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem zlepšit svůj životní styl a zdraví.

Kultura a komunita

Kultura ve Full Spectrum International je výjimečná. Firma se snaží vytvářet prostředí, kde se lidé cítí jako součást týmu a kde se oceňuje jejich práce. Její komunita se skládá z tisíců distributorů a zákazníků po celém světě, kteří jsou spojeni společným cílem – zlepšovat životy lidí.

Působení a výsledky na trhu

Full Spectrum International působí na celosvětové úrovni s hlavními trhy v Severní Americe, Evropě a Asii. Její výsledky na trhu jsou impozantní. Pro rok 2020 firma hlásila celkové tržby ve výši 2 miliard dolarů, což je o 20% více než v předchozím roce. Firma také zaznamenala růst počtu distributorů o 25% na 500 000.

Full Spectrum International je tedy skvělým příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může úspěšně expandovat a dosahovat významných výsledků na trhu. Její hodnoty, filozofie a kultura tvoří základ jejího úspěchu a její produkty a služby pomáhají lidem po celém světě žít zdravější a šťastnější život.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *