Freedom Equity Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Freedom Equity Group, zkráceně FEG, je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na poskytování finančních služeb a produktů. Působí především v oblasti životního pojištění a finančního plánování.

FEG byla založena v roce 2002 s cílem poskytnout lidem finanční svobodu a bezpečí. Její filozofie je založena na hodnotách jako jsou integrita, transparentnost a soucit. Freedom Equity Group se snaží nejen poskytnout svým klientům kvalitní finanční služby, ale také jim nabízí příležitost stát se součástí jejich obchodního modelu jako nezávislých konzultantů.

Freedom Equity Group se primárně zaměřuje na poskytování životního pojištění, důchodového plánování a dalších finančních služeb. Jejich hlavním cílem je pomoci lidem dosáhnout finanční nezávislosti a zabezpečit jejich budoucnost. K tomu využívají celou řadu nástrojů a produktů, včetně životního pojištění, investičního poradenství či důchodového plánování.

Společnost má silnou korporátní kulturu, která je založena na spolupráci a vzájemné podpoře. Jak už název napovídá, Freedom Equity Group klade velký důraz na svobodu a rovnost, a to nejen v oblasti finanční, ale i v oblasti pracovních příležitostí. Všichni konzultanti jsou považováni za rovnocenné partnery a mají možnost postupovat až na nejvyšší pozice v rámci společnosti.

FEG působí hlavně v Severní Americe, konkrétně v USA. Společnost má však ambice růst a rozšiřovat se i do dalších zemí. Její produkty a služby jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám širokého spektra klientů, od mladých profesionálů po seniory.

Pokud jde o výsledky na trhu, FEG se pyšní impresivními čísly. Společnost má tisíce nezávislých konzultantů a její produkty a služby využívají desítky tisíc klientů. Díky svému unikátnímu obchodnímu modelu a silným hodnotám se FEG stala jedním z předních hráčů na trhu s finančními službami.

Shrnutí, Freedom Equity Group je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na poskytování finančních služeb a produktů. Její cílem je pomoci lidem dosáhnout finanční svobody a zabezpečit jejich budoucnost. Společnost má silné hodnoty a kulturu, která je založena na vzájemné podpoře a rovnosti. S tisíci nezávislých konzultantů a desítkami tisíc spokojených klientů je FEG jedním z předních hráčů na trhu s finančními službami.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *