FuXion

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

FuXion je multi-level marketingová společnost se sídlem v Peru, která se specializuje na výrobu a prodej zdravotnických doplňků stravy. Tato společnost byla založena před více než deseti lety a od té doby si vybudovala impozantní reputaci v multi-level marketingovém průmyslu.

FuXion se velmi hrdí na svou filozofii, která zdůrazňuje důležitost zdraví a wellness. Společnost věří, že zdraví je nejdůležitější aspekt života a že by lidé měli být více ohleduplní k tomu, co konzumují. Proto FuXion nabízí širokou škálu produktů, které jsou navrženy tak, aby lidem pomohly dosáhnout a udržet optimální zdraví.

Společnost FuXion byla založena v roce 2007 Alvaroem Zuñigou Benavidesem, patří mezi přední představitele wellness průmyslu v Latinské Americe a je známa pro svou inovativní a vědecky podloženou řadu nutraceutik. FuXion je dnes považována za jednu z nejrychleji rostoucích společností v multi-level marketingovém průmyslu a má pobočky v mnoha zemích na celém světě, včetně Spojených států.

FuXion řeší mnoho problémů, kterým lidé čelí v dnešní společnosti, včetně nedostatku energie, nadváhy a špatného zažívání. Produkty FuXion jsou navrženy tak, aby řešily tyto problémy tím, že nabídnou vysoce kvalitní a efektivní řešení.

FuXion má silnou a dynamickou kulturu, která je založena na hodnotách zdraví, wellness a komunity. Společnost podporuje své distributory a zaměstnance, aby žili zdravý a aktivní životní styl, a nabízí jim mnoho příležitostí k rozvoji a růstu.

Co se týče výsledků na trhu, FuXion se během svých let na trhu zařadila mezi přední společnosti v oblasti multi-level marketingu. Podle posledních dostupných údajů dosáhla FuXion v roce 2019 obratu 112 milionů dolarů.

FuXion je důkazem toho, že zdravý životní styl a úspěšný obchod mohou jít ruku v ruce. S jejich inovativními výrobky, silnou filozofií a dynamickou komunitou je tato společnost skvělým příkladem toho, co znamená být úspěšným hráčem v multi-level marketingovém průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *