Gano Excel

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Gano Excel je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na výrobu a prodej produktů z Ganoderma lucidum, také známého jako lesklý lakovec. Tato firma, která se zrodila v Malajsii, vstoupila na trh v roce 1995 a její globální působení zahrnuje více než 60 zemí.

Firma Gano Excel je založena na filozofii zlepšování životů lidí po celém světě prostřednictvím výjimečných produktů a příležitostí pro výdělek. Její hlavní hodnoty zahrnují inovace, kvalitu, zákaznickou spokojenost a udržitelný růst. Společnost tvrdí, že se snaží přinášet lidem zdraví, bohatství a svobodu.

Společnost Gano Excel vyrábí a prodává širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, nápojů a osobní péče. Hlavní složkou všech jejích produktů je Ganoderma, která je známá pro své léčebné účinky. Ganoderma lucidum je houba, která je v tradiční čínské medicíně používána tisíce let pro léčení různých zdravotních problémů, včetně zlepšení imunity a podpory zdraví srdce.

Kultura společnosti Gano Excel je založena na spolupráci, podpoře a vzájemné pomoci. Firma klade důraz na vzdělávání a odborný rozvoj svých distributorů a vytváří silnou komunitu, která se podporuje ve svých úsilích o dosažení finanční nezávislosti.

V rámci svého globálního působení společnost Gano Excel dosáhla významných úspěchů na trhu. Její produkty jsou prodávány v přes 60 zemích po celém světě. K roku 2019 měla společnost více než 7 milionů členů a její roční obrat dosáhl 1 miliardy dolarů.

Společnost Gano Excel je také známá pro svůj úspěch v MLM průmyslu. Její jedinečný marketingový model umožňuje lidem vydělat peníze prostřednictvím prodeje produktů a náboru nových členů do sítě. Společnost nabízí různé možnosti pro odměny, včetně provizí z prodeje, bonusů a dalších výhod.

Gano Excel je společnost s hlubokými kořeny a silným závazkem k zlepšování života lidí. Ať už jde o její inovativní produkty, podporu komunity nebo příležitosti pro výdělek, firma se snaží přinést pozitivní změnu do života lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *