Genistar

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Genistar: Finanční vzdělávání pro všechny

Genistar je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na finanční vzdělávání a konzultační služby. Firma byla založena v roce 2007 Jeffem Lestz, bývalým finančním poradcem a odborníkem na otázky dluhů. Společnost má sídlo ve Velké Británii, ale působí také v USA a dalších zemích po celém světě.

Filozofie Genistaru je jednoduchá, ale silná – poskytovat finanční vzdělávání všem. Společnost věří, že finanční vzdělanost je klíčem k bohatství a že každý by měl mít přístup k nástrojům a vzdělání, které mu umožní spravovat své finance efektivně.

Společnost se řídí hodnotami jako jsou integrita, transparentnost, a vzdělání. Jejím hlavním cílem je pomáhat lidem dosáhnout finanční nezávislosti tím, že je naučí, jak spravovat své peníze a jak vytvářet bohatství.

Genistar poskytuje svým klientům širokou škálu služeb, včetně finančního plánování, poradenství v oblasti investic, penzijního plánování, a poradenství v oblasti dluhů. Firma také prodává různé finanční produkty, jako jsou pojistky, investiční fondy a úvěry.

Jedním z klíčových problémů, které Genistar řeší, je nedostatek finančního vzdělání mezi veřejností. Mnoho lidí nemá přístup k kvalitnímu finančnímu poradenství, a často se ocitají v situacích, kdy jsou přetíženi dluhy nebo nemají dostatek peněz na důchod. Genistar se snaží tuto situaci změnit tím, že poskytuje kvalitní finanční vzdělání a poradenství.

Kultura v Genistaru je zaměřena na týmovou práci, vzdělání a růst. Společnost věří, že každý jednotlivec má potenciál dosáhnout finanční nezávislosti, a poskytuje svým zaměstnancům a poradcům školení a nástroje, které potřebují k dosažení tohoto cíle.

Společnost je také známá svou silnou komunitou. Její poradci a zaměstnanci často dělají dobrovolnickou práci a organizují akce pro místní komunity.

Co se týče finančních výsledků, Genistar se může pochlubit solidním růstem a úspěchem na trhu. Od svého založení v roce 2007 společnost vyrostla na více než 2000 nezávislých poradců a poskytla finanční poradenství tisícům klientů po celém světě.

Celkově vzato, Genistar je firmou, která se snaží změnit způsob, jakým lidé přemýšlejí a jednají o svých financích. Jejím cílem je poskytnout všem přístup k finančnímu vzdělání a nástrojům, které potřebují k dosažení finanční nezávislosti. S touto vizí a silnou komunitou se Genistar stává důležitým hráčem v oblasti finančního vzdělávání.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *