GLOBAL 3000

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

GLOBAL 3000: Více než jen prodejce produktů

GLOBAL 3000 je multi-level marketingová společnost, která se proslavila nejen svými vysoce kvalitními produkty, ale i jedinečným podnikatelským modelem, který otevírá dveře pro podnikatele na celém světě.

Hodnoty a filozofie

Kernovými hodnotami GLOBAL 3000 jsou inovace, kvalita, komunita a globální myšlení. Společnost věří v možnost podněcování změny prostřednictvím jejích produktů a obchodní příležitosti. Filosofie společnosti je založena na ideji, že každý jednotlivec má potenciál dosáhnout svých snů a cílů, pokud má k dispozici správné nástroje a možnosti.

Historie

Od svého vzniku v roce 1989, GLOBAL 3000 se zaměřila na nabídku vysoce kvalitních produktů a vytvoření silné komunity distributorů a zákazníků. Tato společnost vyrostla z malé firmy do globální organizace s působností ve více než 50 zemích na celém světě.

Portfolio produktů

GLOBAL 3000 se specializuje na řadu produktů, včetně zdravotnických a wellness produktů, kosmetiky, bytových doplňků a dalších. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily konkrétní potřeby lidí v různých oblastech jejich života. Například jejich wellness produkty se zaměřují na podporu zdravého životního stylu, zatímco jejich kosmetické produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem cítit se dobře a vypadat skvěle.

Kultura a komunita

GLOBAL 3000 je hrdá na svou silnou kulturu a komunitu. Tato společnost poskytuje svým distributorům a zákazníkům řadu zdrojů a nástrojů, které jim pomáhají dosáhnout úspěchu. Kromě toho, GLOBAL 3000 pořádá řadu událostí a setkání, které poskytují příležitosti pro networking, vzdělávání a motivaci.

Výsledky na trhu

Od svého vzniku, GLOBAL 3000 se etablovala jako jedna z předních multi-level marketingových společností na světě. V roce 2020, společnost oznámila obrat přesahující 2 miliardy dolarů, což je výsledek silného růstu v posledních letech. GLOBAL 3000 také pokračuje v expanzi do nových trhů, což vede k dalšímu růstu a úspěchu.

Závěr

GLOBAL 3000 je mnohem více než jen prodejce produktů. Je to společnost, která se zavázala pomáhat lidem dosáhnout svých osobních a profesionálních cílů prostřednictvím kvalitních produktů a unikátních obchodních příležitostí. S pevnými základy a vizí pro budoucnost, GLOBAL 3000 je připravena na další úspěšná léta v oblasti multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *