ForeverGreen

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ForeverGreen je jedním z úspěšných multi-level marketingových (MLM) gigantů působících na celosvětovém trhu. Tato firma, známá také jako přímý prodej nebo síťový marketing, je založena na prodeji produktů prostřednictvím nezávislých distributorů, kteří si vytváří vlastní síť zákazníků a dalších distributorů.

Společnost ForeverGreen byla založena v roce 2004 Ronem Williamsem, bývalým prezidentem a CEO společnosti Young Living Essential Oils. S hlavním sídlem ve Státě Utah ve Spojených státech amerických se ForeverGreen rychle rozrostla a dnes působí ve více než 100 zemích po celém světě.

Filozofie a hodnoty ForeverGreen se zakládají na poskytování přírodních a udržitelných produktů pro zdraví a wellness. Firma klade důraz na udržitelnost, etické obchodování a poskytování produktů, které podporují zdravý životní styl. Důležitou částí tohoto přístupu je podpora místních komunit a přírodních zdrojů, z nichž mnohé z jejich produktů pocházejí.

ForeverGreen nabízí širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, produktů pro péči o tělo a wellness nástrojů. Mezi jejich nejznámější produkty patří řada produktů na bázi ketonů, které pomáhají podporovat ketogenní dietu a zdravý metabolismus. Firma také nabízí řadu produktů na podporu Imunitního systému a celkového zdraví, včetně doplňků stravy s probiotiky a antioxidanty.

Komunita ForeverGreen je tvořena lidmi různých věkových kategorií, národností a životních cest, kteří sdílejí společný zájem o zdravý životní styl a podnikání. Firma poskytuje širokou škálu vzdělávacích a podpůrných zdrojů pro své distributory, včetně online školení, webinářů a konferencí.

Výsledky na trhu ForeverGreen jsou pozoruhodné. Společnost dosáhla v roce 2016 obratu ve výši 36,9 milionů dolarů a pokračuje ve svém rychlém růstu. Jejich úspěch je důkazem síly síťového marketingu a jejich schopnosti poskytnout kvalitní produkty, které lidé chtějí a potřebují.

ForeverGreen je příkladem toho, jak může být síťový marketing úspěšný, když je založen na silných hodnotách, kvalitních produktech a podpoře pro své distributory. Bez ohledu na to, zda hledáte způsob, jak podpořit svůj zdravý životní styl, nebo hledáte podnikatelskou příležitost, ForeverGreen má něco pro každého.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *