Greatway Financial

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Greatway Financial je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na poskytování finančních a investičních služeb. Tato firma je se svými hodnotami a filozofií zaměřena na poskytování kvalitních a užitečných finančních služeb.

Greatway Financial je na trhu již několik let. Od svého založení se firma zaměřuje na poskytování služeb v oblasti finančního plánování, pojištění a investic. Její hlavními produkty jsou životní pojištění, důchodové plány a investiční fondy.

Filozofie a hodnoty Greatway Financial se odrazí v její snaze pomoci lidem dosáhnout finanční stability a bezpečí. Společnost věří, že každý by měl mít přístup k finančním službám, které mu pomohou plánovat a realizovat jeho finanční cíle. Greatway Financial také klade důraz na vzdělávání svých zákazníků o finančních produktech a službách.

Společnost Greatway Financial je známá svou silnou firemní kulturou a komunitou. Její zaměstnanci a zástupci jsou motivováni společnými hodnotami a cíli a pravidelně se účastní team-buildingových aktivit a školení. Greatway Financial také podporuje různé dobročinné organizace a projekty.

Greatway Financial působí na několika trzích, mimo jiné v Kanadě, Spojených státech a Austrálii. Společnost má přes 10 000 zákazníků a její roční obrat přesahuje 100 milionů dolarů. Greatway Financial je také jednou z nejrychleji rostoucích společností v oblasti finančních služeb.

Greatway Financial je uznávaným hráčem na trhu finančních služeb. Společnost získala několik ocenění za své produkty a služby a je členem několika profesních organizací, včetně Asociace finančních poradců a Asociace profesionálů v oblasti pojištění.

Výsledky Greatway Financial od jejího založení ukazují, že multi-level marketing může být účinným nástrojem pro poskytování finančních služeb. Greatway Financial je důkazem toho, že s kvalitními produkty a službami, silnou firemní kulturou a důrazem na vzdělávání a podporu zákazníků lze dosáhnout úspěchu na trhu finančních služeb.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *