Hoichoi

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Hoichoi: Inovativní Multi-Level Firma s Kulturou Bengálského Filmového Průmyslu

Hoichoi je dynamičtě rostoucí multi-level firma, která se specializuje na streamování bengálských filmů, sérií a hudby. Tato společnost, která vznikla v roce 2017, je součástí světově uznávané skupiny SVF Entertainment a působí především v oblasti digitálních médií a streamování obsahu.

Hodnoty a Filozofie Hoichoi

Hoichoi se zaměřuje na poskytování kvalitního obsahu, který není jen zábavný, ale také odráží a šíří bengálskou kulturu a umění. Firma hrdě vyzdvihuje hodnoty diverzity a inkluzivity, protože díky svému globálnímu dosahu pomáhá představit bengálské umění a kulturu lidem po celém světě. Hoichoi se také snaží odrážet hodnoty inovace a kreativity tím, že pravidelně uvádí na trh nové a originální obsahy.

Produkty a Služby Hoichoi

Hoichoi je známá pro svůj široký katalog bengálských filmů, web sérií a hudby, který je k dispozici pro streamování online. Společnost se také věnuje výrobě originálních pořadů a filmů, které jsou k dispozici pouze na jejich platformě. Tato produkce vlastních pořadů a filmů Hoichoi umožňuje poskytovat jedinečný obsah, který nelze nalézt jinde.

Kultura a Komunita Hoichoi

Hoichoi je hrdá na svou silnou a prosperující komunitu, která zahrnují jak zaměstnance firmy, tak její uživatele. Kultura firmy je postavena na otevřenosti, spolupráci a tvořivosti. Zaměstnanci jsou povzbuzováni k inovacím a kritickému myšlení, což pomáhá firmě vytvářet svůj jedinečný a atraktivní obsah.

Přítomnost na Trhu

Od svého vzniku v roce 2017 se Hoichoi rozšířila do více než 100 zemí po celém světě. Firma má přes 13 milionů platících uživatelů a pravidelně uvádí na trh nové série a filmy. Její obsah je k dispozici v různých jazycích, včetně bengálštiny, hindštiny a angličtiny.

Výsledky na Trhu

Podle posledních zpráv je Hoichoi jedním z nejrychleji rostoucích platform pro streamování obsahu na světě. Firma zaznamenala roční nárůst příjmů o více než 100% a její počet uživatelů stále roste. Hoichoi také zaznamenala značný nárůst počtu návštěv na svých webových stránkách, což svědčí o její rostoucí popularitě.

Závěr

Hoichoi je skvělým příkladem multi-level firmy, která kombinuje inovace a kreativitu s cílem šířit bengálskou kulturu na globální úrovni. Její silná komunita, dynamická kultura a vysoké dosažené výsledky dokazují, že Hoichoi je na cestě k úspěchu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *