Hinode Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Hinode Group: Více než jen multi-level firma

V dnešní době nás obklopuje mnoho firem, které fungují na principu multi-level marketingu. Jednou z nich je Hinode Group, která svým unikátním přístupem a filozofií dokáže vyčnívat z davu.

Hinode Group je brazilská společnost, která byla založena v roce 1988. Je to rodinný podnik založený manžely Francelino a Adelaide Rodriguesovi. Za tři desetiletí své existence dokázala firma vytvořit silný brand a stát se významným hráčem na trhu.

Klíčovou filozofií Hinode Group je „Prosperita pro všechny“. Firma věří, že úspěch se nedá dosáhnout individuálně, ale skrze kolektivní úsilí. Z tohoto důvodu se Hinode Group snaží poskytnout svým partnerům všechny potřebné nástroje a výhody, aby mohli dosáhnout svých osobních a profesionálních cílů.

Hinode Group je známá svými kvalitními produkty v oblasti kosmetiky, parfémů, osobní hygieny a výživových doplňků. Společnost se zaměřuje na vývoj produktů, které řeší konkrétní potřeby svých zákazníků. Důkladný výzkum a inovace jsou klíčovými složkami jejího produktového portfolia.

Kultura Hinode Group je založená na respektu, integritě, důvěře a kolektivním úsilí. Firma si klade za cíl vytvářet pozitivní dopady na životy lidí, ať už jde o její zaměstnance, partnery, zákazníky nebo společnost jako celek. Má silnou komunitu konzultantů a distributorů, kteří jsou podporováni v jejich profesním a osobním růstu.

Hinode Group působí nejen v Brazílii, ale také v dalších zemích Latinské Ameriky, Evropy a Asie. Firma má více než 750 000 aktivních distributorů a její obrat v roce 2020 dosáhl hodnoty 2 miliardy dolarů, což dokazuje její silnou pozici na trhu.

Strategie Hinode Group spočívá v neustálém investování do výzkumu a vývoje nových produktů, šíření svého dosahu na nové trhy a poskytování vzdělávacích a rozvojových příležitostí pro své partnery. Tato strategie jí umožňuje nejen udržet si své místo na stále konkurenceschopnějším trhu, ale také růst a rozvíjet se nadále.

Hinode Group je příkladem toho, jak multi-level firma může nejen prosperovat, ale také vytvářet pozitivní dopad na životy lidí a společnost jako celek. Její kontinuální úspěch a růst jsou důkazem síly její filozofie a závazku k vytváření hodnot pro všechny své partnery.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *