Infinitus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Infinitus je multi-level marketingová společnost, která od svého vzniku v roce 1992 zaznamenala významný růst a rozšíření na globální úrovni. S hlavním sídlem v Číně, Infinitus je považován za jednoho z hlavních hráčů na trhu s přírodními zdravotnickými produkty a doplňky stravy.

Filozofie a hodnoty Infinitus zahrnují otevřenost, inovace, integritu a vzájemný respekt. Společnost věří v sílu přírody a využívá starodávné čínské bylinné receptury ve svých produktech, které jsou výsledkem pokročilých výzkumných a vývojových technik. Cílem Infinitus je poskytnout svým zákazníkům nejenom výrobky, ale také komplexní řešení pro jejich zdraví a wellness.

Infinitus se zaměřuje na výrobu a prodej široké škály zdravotnických produktů a doplňků stravy, které jsou určeny k podpoře a udržení celkového zdraví. Tyto produkty jsou vytvářeny s použitím kvalitních bylin a přírodních surovin a jsou určeny k řešení různých zdravotních problémů, od posílení Imunitního systému po podporu trávicího zdraví.

Kultura Infinitus podporuje týmovou práci a inovaci, což společnosti pomáhá zůstat v čele vývoje v oblasti přírodních zdravotnických produktů. Firma také oceňuje své distributory a nabízí jim různé výhody a podpůrné programy, včetně vzdělávacích kurzů, motivace a rozvoje.

Infinitus je dnes prezentován na mnoha trzích po celém světě, včetně Asie, Evropy a Ameriky. V roce 2019 dosáhla společnost tržeb přesahující 4 miliardy dolarů, což ukazuje na její vliv a úspěch v oboru.

Infinitus je známý svou silnou komunitou distributorů a zákazníků, která se neustále rozšiřuje. Společnost poskytuje svým distributorům komplexní podporu a zdroje pro růst jejich podnikání, což jim umožňuje dosáhnout úspěchu a finanční svobody.

Celkově je Infinitus firma, která je hrdá na svoji historii, hodnoty a úspěchy. Její hlavní misí je pomáhat lidem dosáhnout lepšího zdraví a zároveň nabízet příležitosti pro finanční nezávislost. S pokračujícím růstem a inovacemi se můžeme těšit na další úspěchy Infinitus v budoucnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *