InteleTravel

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

InteleTravel je jednou z největších a nejuznávanějších multi-level marketingových (MLM) společností na světě, která přináší inovativní a udržitelné cestovní řešení pro miliony lidí po celém světě. Tato firma je hrdá na své základní hodnoty, které zahrnují integritu, cestovní zážitky na špičkové úrovni a neustálou podporu svým obchodním partnerům.

InteleTravel byla založena v roce 1992 Jamesem Ferrarou a jeho filozofií bylo poskytnout unikátní obchodní model, který by umožnil lidem prodávat cestovní balíčky a služby přátelům, rodině a kolegům. Využívá systém multi-level marketingu, kde obchodní partneři představují a prodávají jejich produkty a služby a zároveň mají možnost stavět si vlastní tým prodejců, z nichž mohou získávat pasivní příjem.

Co se týče produktů, InteleTravel nabízí široký výběr cestovních balíčků, včetně dovolenek, letenek, hotelových rezervací a dalších cestovních služeb. Jejich hlavní cíl je učinit cestování co nejdostupnější a co nejkomfortnější pro své zákazníky a obchodní partnery.

Firma řeší několik problémů s cestováním, které mohou zákazníci čelit. Prvním je finanční dostupnost. Díky svému MLM modelu mohou obchodní partneři nabídnout cestovní balíčky za konkurenceschopné ceny. Druhým problémem, který řeší, je komplexita plánování cest. InteleTravel poskytuje kompletní cestovní řešení, včetně letenek, ubytování, pronájmu aut a dalších služeb.

Kultura a komunita InteleTravel je také velmi jedinečná. Společnost se snaží vytvářet přátelské a podporující prostředí pro své obchodní partnery a zákazníky. Firmě záleží na osobním a profesním rozvoji svých partnerů a poskytuje jim řadu vzdělávacích a podporovacích nástrojů.

InteleTravel působí po celém světě a za posledních 30 let se stala jedním z největších poskytovatelů cestovních služeb na světě. Firma má miliony spokojených zákazníků a tisíce obchodních partnerů po celém světě.

Podle posledních údajů dosáhla firma v roce 2020 obratu přes 1 miliardu dolarů, což je svědectvím jejího úspěchu a silné pozice na trhu. Navíc, podle statistik Direct Selling News je InteleTravel jednou z nejrychleji rostoucích MLM společností na světě.

InteleTravel je multi-level marketingová společnost, která nepředstavuje pouze cestovní služby, ale také příležitost pro tisíce lidí po celém světě. Jejich model umožňuje lidem vytvořit si vlastní cestovní byznys a zároveň užívat si výhody cestování za výhodné ceny.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *