Jeunesse Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Jeunesse Global je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na přípravky pro péči o pleť a potravinové doplňky. Tato firma, která byla založena v roce 2009, se hlásí k hlubokým hodnotám a filozofii zaměřené na podporu zdraví, krásy a mladistvého vzhledu.

Jeunesse Global byla založena manželským párem Randy Rayem a Wendy Lewis jako způsob, jak pomoci ostatním dosáhnout svých snů a dosáhnout svých nejvyšších potenciálů. Filozofie společnosti je založena na přesvědčení, že každý z nás má schopnost dosáhnout neuvěřitelného osobního úspěchu a přinést pozitivní změnu do světa.

Společnost Jeunesse Global vyrábí a prodává širokou škálu produktů, které jsou zaměřeny na podporu zdraví a vitality. Mezi její hlavní řady produktů patří péče o pleť, doplňky stravy, produkty na omlazení a péče o tělo. Tyto produkty jsou vyvinuty s cílem řešit konkrétní problémy, jako je stárnutí pokožky, úbytek energie a celkové zdraví a wellness.

Kultura v Jeunesse Global je silně založena na podpoře a povzbuzování jednotlivců k dosažení svého nejlepšího potenciálu. Společnost nabízí rozsáhlé školení a vzdělávání pro své distributory, aby mohli dosáhnout svých cílů a úspěchů.

Jeunesse Global je opravdu globální společností, která působí ve více než 140 zemích po celém světě. Je řízena týmem zkušených profesionálů s hlubokými znalostmi v oblasti networkingu, technologií a přímého prodeje.

Co se týče výsledků na trhu, Jeunesse Global dosáhla v roce 2019 tržeb ve výši 1 miliardy dolarů, což je impozantní číslo pro jakoukoliv MLM společnost. Tato čísla ukazují na sílu a stabilitu společnosti a její schopnost dosáhnout skutečného úspěchu v konkurenčním prostředí globálního zdraví a wellness trhu.

Jednou z nejzajímavějších oblastí v Jeunesse Global je její komunita distributorů. Tito lidé tvoří srdce a duši společnosti a jsou důkazem jejího úspěchu. Jeunesse poskytuje svým distributorům širokou škálu nástrojů a zdrojů, aby jim pomohla dosáhnout úspěchu, a to od tréninkových programů a seminářů po motivující konference a události.

Závěrem lze říci, že Jeunesse Global je unikátní a inovativní MLM společností, která aktivně podporuje zdraví, krásu a wellness. S jejími hodnotami, filozofií, produkty a komunitou, Jeunesse Global představuje skutečný příklad toho, jak může MLM společnost přinést pozitivní změnu do životů lidí na celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *