JoinSomethingNew

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

JoinSomethingNew: Změna přichází s multi-level firmou

Úspěšné multi-level marketingové (MLM) společnosti dokáží propojit vysokou kvalitu produktů a služeb s efektivním distribučním modelem, který motivuje jejich distributory k dosahování vynikajících výsledků. Jednou z těchto společností, které se na mezinárodní scéně vynořily, je JoinSomethingNew.

V rámci MLM průmyslu je JoinSomethingNew relativně novým hráčem, který na trh vstoupil před pěti lety. Ale to jí nebránilo v tom, aby rychle nabyla na popularitě a stala se jedním z významných jmén v oboru.

Filozofie a hodnoty JoinSomethingNew jsou zakotveny v přesvědčení, že kvalitní výrobky a služby by měly být dostupné pro všechny, a to za spravedlivou cenu. Společnost si klade za cíl poskytnout lidem příležitost vytvářet si vlastní podnikání a získávat finanční nezávislost.

JoinSomethingNew se specializuje na výrobu a prodej kvalitních, organických potravinových doplňků. Hlavním cílem je pomoci lidem dosáhnout a udržet zdravý životní styl. Produkty společnosti jsou navrženy tak, aby byly v souladu s moderními dietními trendy a preferencemi zákazníků.

Kultura v JoinSomethingNew je silně založena na spolupráci a vzájemné podpoře. Společnost oceňuje své distributory a nabízí jim pravidelné vzdělávací semináře a konference k rozvoji jejich dovedností a pochopení produktů. Komunita JoinSomethingNew je také otevřená a přátelská, s členy po celém světě, kteří sdílejí své zkušenosti a úspěchy.

JoinSomethingNew působí v celkem 20 zemích po celém světě a plánuje další mezinárodní expanzi. Od svého založení v roce 2016 společnost dosáhla obratu 100 milionů dolarů a má více než 10 000 distributorů. Tato čísla jen potvrzují, že JoinSomethingNew je silným hráčem v MLM průmyslu.

S přístupem zaměřeným na kvalitu, transparentnost a vzájemnou podporu, JoinSomethingNew nejen dodává vynikající produkty, ale také nabízí příležitost pro jednotlivce, aby se zapojili do podnikání, které může mít pozitivní dopad na jejich životy. Tato multi-level společnost je příkladem toho, jak inovativní přístup a silné hodnoty mohou vést k úspěchu na konkurenčním trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *