Juice Plus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Juice Plus+ je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků na bázi ovocných a zeleninových koncentrátů. Její filozofie a hodnoty jsou založeny na podpoře zdravého životního stylu a důležitosti přirozené výživy.

Historie společnosti Juice Plus+ sahá až do roku 1970, kdy byla založena jako divize společnosti National Safety Associates (NSA) ve Spojených státech. Její široká škála výrobků, které technologicky zpracovávají ovoce a zeleninu, představuje inovativní přístup k výživě. Díky tomu se firma rozrostla do celosvětových rozměrů a působí v několika zemích po celém světě.

Produkty Juice Plus+ jsou navrženy tak, aby pomohly lidem zlepšit jejich výživu tím, že doplní jejich stravu o nutrienty z ovoce a zeleniny, které by jinak mohly chybět. To může řešit různé problémy, jako je nedostatek energie, špatná imunita nebo nedostatek koncentrace. Produkty zahrnují širokou škálu doplňků stravy, proteinových třesů a barů, které jsou určeny pro všechny věkové skupiny.

Společnost Juice Plus+ klade velký důraz na tvoření silné komunity mezi svými zákazníky a distributory. Má kulturu, která podporuje vzájemné učení, růst a podporu, což vede k většímu angažmá a loajalitě. Také často organizuje vzdělávací akce a semináře, aby poskytla svým členům nejnovější informace o výživě a zdravém životním stylu.

Pokud jde o výsledky na trhu, Juice Plus+ má za sebou několik pozoruhodných úspěchů. V roce 2013 přesáhly globální prodeje 500 milionů dolarů a firma dosáhla přítomnosti v více než 20 zemích po celém světě. Kromě toho má společnost více než milion aktivních zákazníků a tisíce nezávislých distributorů.

Je důležité poznamenat, že i přes svůj úspěch se Juice Plus+ setkala s několika kontroverzemi, především kvůli svému multi-level marketingovému modelu a otázkám týkajícím se kvality a účinnosti jejích produktů. Přesto se firma snaží se vypořádat s těmito výzvami transparentním způsobem a důrazem na vědecký výzkum svých výrobků.

Celkově lze říci, že Juice Plus+ je společnost s dlouhou historií a silným zaměřením na podporu zdravého životního stylu a výživy. Její produkty, komunita a globální přítomnost činí z této firmy důležitého hráče na trhu s doplňky stravy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *