Joymain

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Joymain je nadnárodní společnost, která se zaměřuje na multi-level marketing (MLM), také známý jako síťový marketing. Tento model podnikání umožňuje prodejcům dosáhnout vysokých zisků prostřednictvím prodeje produktů přímo zákazníkům a také náboru dalších prodejců do svých týmů.

Společnost Joymain byla založena v roce 2000 v Číně a od té doby se rozrostla do více než 30 zemí po celém světě. Má více než 1,5 milionu registrovaných členů, což ji činí jednou z největších MLM společností na světě.

Hodnoty a filozofie Joymain jsou založeny na přinosech pro zákazníky, členy a společnost jako celek. Společnost se zavazuje k dodržování nejvyšších etických norem a zásad férového obchodování. Joymain věří, že úspěch je založen na dlouhodobých, vzájemně výhodných vztazích se všemi svými partnery.

Joymain se specializuje na výrobu a prodej zdravotnických a wellness produktů. Jejich produktová řada zahrnuje vše od doplňků stravy a vitamínů až po kosmetické přípravky a osobní péči. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily širokou škálu zdravotních problémů a potřeb, včetně péče o pleť, hubnutí, detoxikace a celkového zdraví a wellness.

Kultura a komunita v Joymain jsou založeny na spolupráci, podpoře a růstu. Společnost nabízí širokou škálu vzdělávacích a vývojových příležitostí pro své členy, včetně tréninků, seminářů a konferencí. Kromě toho se Joymain také aktivně zapojuje do komunit, ve kterých působí, prostřednictvím charitativních akcí a programů.

Joymain je hrdý na svůj dosavadní úspěch a pokračuje v rozšiřování svého podnikání po celém světě. V roce 2020 dosáhla společnost obratu více než 1,3 miliardy dolarů a úspěšně se probojovala na seznam největších přímých prodejců na světě, který sestavuje Direct Selling News.

Joymain je zářným příkladem úspěchu v oblasti síťového marketingu. Jeho silná korporátní kultura, kvalitní produkty a závazek k vynikajícímu zákaznickému servisu jsou klíčové faktory, které přispívají k jeho dlouhodobému růstu a prosperitě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *