Karatbars International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Karatbars International je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na prodej malých zlatých cihel a dalších nákupních produktů. Firma byla založena v roce 2011 a v posledních letech výrazně rozšířila svůj dosah a vliv.

Karatbars International se zaměřuje na obchod s fyzickým zlatem, přičemž jeho hlavní produkty jsou 24karátové zlaté cihly o hmotnosti od 1 do 5 gramů. Zlato je tamtéž vysoce ceněné pro svou dlouhodobou hodnotu a schopnost odolávat ekonomickým nástrahám, jako je inflace. Kromě toho firma nabízí také vlastní kryptoměnu, KaratGold Coin (KBC), která je podložená fyzickým zlatem a má za cíl usnadnit obchod se zlatem na digitální platformě.

Založená v Německu, Karatbars International nyní působí v přes 120 zemích po celém světě a má tisíce registrovaných distributorů. Filozofií společnosti je přinést zlato do dosahu každého jednotlivce a poskytnout alternativu k tradičním finančním systémům. Karatbars věří v moc zlata jako globální měny a svou práci chápe jako misi popularizace zlata jako bezpečné investice pro každého.

Kulturně se Karatbars International vyznačuje silným zaměřením na týmovou práci a spolupráci. MLM model firmy umožňuje individuálním distributorům vytvářet vlastní týmy a budovat své podnikání na platformě společnosti. Tato struktura poskytuje možnost osobního a profesního růstu, zároveň motivuje ke spolupráci a sdílení úspěchů.

Firma tvrdí, že její produkty pomáhají lidem zabezpečit své finance a chránit je před hospodářskou nestabilitou. Kromě toho je Karatbars aktivní v různých sociálních a charitativních projektech. V roce 2019 společnost darovala více než 2 miliony euro na podporu vzdělávacích a sportovních aktivit pro mladé lidi.

Přestože Karatbars International se setkala s některými kontroverzemi, zejména v souvislosti s obviněními z pyramidového schématu, firma pokračuje v expanzi a rozvoji svých produktů. Své výsledky na trhu společnost nezveřejňuje, ale podle odhadů analytiků jde o firmu s obratem v řádu milionů eur. Její kryptoměna KBC dosáhla vrcholu v červenci 2019 s tržní kapitalizací přes 400 milionů dolarů, i když od té doby její hodnota výrazně klesla.

Vzhledem k různým názorům na společnost a její obchodní model je důležité, aby se potenciální investoři a distributorů pečlivě informovali a před připojením k týmu Karatbars International pečlivě zvážili všechny aspekty.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *