KK Assuran

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

KK Assuran: Efektivní Multi-Level Marketingová Firma Pro Moderní Svět

KK Assuran je významným hráčem v multi-level marketingové sféře, který změnil pravidla hry v oblasti pojištění. Firma byla založena v roce 2000 a od té doby vytvořila silnou globální přítomnost, která se rozšířila do více než dvaceti zemí na všech kontinentech. KK Assuran je firmou, která si klade za cíl řešit skutečné problémy lidí tím, že jim nabízí kvalitní, dostupné a udržitelné pojištění.

Hodnoty a filozofie KK Assuran

Jednou z hlavních hodnot, které tato firma vyznává, je transparentnost. KK Assuran věří, že zákazníci mají právo vědět, jak jsou jejich peníze investovány a jak jsou chráněni. Firma také klade velký důraz na inovace, protože věří, že neustálý vývoj a adaptace na měnící se trh je klíčem k dlouhodobému úspěchu.

Co KK Assuran prodává?

KK Assuran je specializovaná na oblast životního, nemovitostního a zdravotního pojištění. Společnost využívá multi-level marketingový model pro prodej svých produktů, což znamená, že její zástupci mohou nejen prodávat pojištění, ale také budovat svůj vlastní tým zástupců a získávat provizi z jejich prodeje.

Komunita a kultura KK Assuran

Kultura KK Assuran je silně zaměřena na týmovou práci a spolupráci. Společnost věří, že její úspěch je do značné míry postaven na schopnosti jejích zástupců pracovat efektivně jako tým a společně dosahovat cílů. Komunita KK Assuran je také velmi podporující, s řadou vzdělávacích a školeních programů, které pomáhají zástupcům růst a vylepšovat své dovednosti.

Výsledky KK Assuran na trhu

KK Assuran je hrdá na své dosažené výsledky. Firma má v současnosti více než 10 000 aktivních zástupců po celém světě a její celkové roční prodeje přesahují 1 miliardu dolarů. KK Assuran také vykázala konzistentní růst, s ročním zvýšením prodeje o více než 10% v posledních pěti letech.

Navzdory svému úspěchu si KK Assuran stále zachovává svůj základní princip – sloužit svým zákazníkům tím nejlepším způsobem. Budoucnost této multi-level marketingové firmy vypadá slibně, protože pokračuje ve svém cíli pomáhat lidem získávat finanční ochranu, kterou potřebují a zaslouží si.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *