Kynect

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Kynect je přední multi-level marketingová společnost, která se v posledních letech etablovala jako důvěryhodný poskytovatel služeb v oblasti energetických a mobilních služeb. Společnost byla založena v roce 2005 a od té doby dosáhla několika důležitých milníků ve svém odvětví.

Hodnoty a filozofie Kynect

Kynect se zaměřuje na zlepšování životů lidí tím, že jim poskytuje příležitosti, které by jinak byly mimo jejich dosah. Filozofie firmy spočívá v tom, poskytnout lidem nástroje a zdroje, které potřebují k dosažení svých cílů a ambicí. Toho dosahuje prostřednictvím svého unikátního obchodního modelu, který umožňuje lidem vydělávat peníze tím, že pomáhají ostatním ušetřit na svých měsíčních nákladech na služby.

Historie a úspěchy Kynect

Od svého založení v roce 2005 se Kynect rychle vypracoval na jednoho z největších poskytovatelů energie a mobilních služeb v USA. Společnost dosáhla přes jednoho miliardu dolarů v ročních tržbách za méně než deset let od svého založení a v roce 2012 byla jmenována 12. nejrychleji rostoucí soukromou společností v USA časopisem Inc. Magazine.

Produkty a služby Kynect

Kynect se zabývá poskytováním energetických služeb, včetně elektřiny a plynu, a mobilních služeb. Firma nabízí také služby v oblasti domovní ochrany a digitální péče. Její hlavní obchodní model spočívá v tom, že umožňuje svým nezávislým prodejcům prodávat tyto produkty a služby přímo koncovým zákazníkům.

Řešení problémů s Kynect

Kynect pomáhá lidem ušetřit peníze na svých měsíčních účtech za energii a mobilní služby. Kromě toho nabízí lidem příležitost vydělat peníze, aniž by museli opustit své domovy, díky svému obchodnímu modelu založenému na multi-level marketingu.

Kultura a komunita Kynect

Kultura Kynect je postavena na základě spolupráce a podpory. Společnost věří, že její úspěch závisí na úspěchu jejích nezávislých prodejců a proto se snaží poskytnout jim veškerou potřebnou podporu. Kynect je také známa svým silným důrazem na komunitu, která podporuje všechny její členy bez ohledu na jejich pozici nebo úroveň úspěchu.

Působení Kynect

I když má firma Kynect sídlo v Texasu, působí po celých Spojených státech. Firma má své nezávislé prodejce v mnoha státech a pokračuje v expanzi do dalších oblastí.

Úspěchy na trhu Kynect

Kynect je v současnosti jednou z nejúspěšnějších multi-level marketingových společností na světě. Firma dosáhla přes jednoho miliardu dolarů v ročních tržbách za méně než deset let od svého založení a v roce 2012 byla jmenována 12. nejrychleji rostoucí soukromou společností v USA časopisem Inc. Magazine.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *