Kyäni

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Kyäni je multi-level marketingová (MLM) firma, která působí v odvětví zdraví a wellness. Společnost byla založena v roce 2005 v americkém Idaho a od té doby se rozšířila do více než 50 zemí po celém světě. Kyäni je odhodlána dodávat výrobky vysoce kvalitních nutričních doplňků a nabízet lidem příležitost k podnikání a osobnímu růstu.

Podstata firmy Kyäni je založena na filozofii „Žít více“. Toto poselství zahrnuje nejen prodloužení a zlepšení kvality života, ale také usiluje o to, aby lidé mohli žít naplno. Její hodnoty jsou založeny na důvěře, integritě, inovacích, respektu a cti.

Kyäni se specializuje na vývoj a distribuci výživových doplňků a kosmetiky. Její vlajkovou lodí je Trio wellness, což je sada tří produktů: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset a Kyäni Nitro. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly tělu živiny, které potřebuje pro optimální funkci. Řada Kyäni Fleuresse pak nabízí řadu produktů pro péči o pleť, jejichž cílem je podpořit zdravý a mladistvý vzhled pleti.

Společnost Kyäni se snaží řešit problémy, které se týkají zdraví a wellness. Chápe, že mnoho lidí po celém světě trpí nedostatkem důležitých živin a vitamínů v jejich stravě. Proto se snaží poskytnout produkty, které pomáhají vyřešit tuto potřebu.

Kyäni má silnou kulturu a komunitu. Společnost vyzývá své distributory, aby se stali „Zdravotními evangeliisty“ a pomohli šířit myšlenku zdravějšího života. Kyäni také poskytuje rozsáhlé školení a podporu pro své distributory, aby mohli dosáhnout svých podnikatelských cílů.

Kyäni působí na celosvětové úrovni a má distributory v mnoha zemích, včetně Evropy, Asie, Severní a Jižní Ameriky. Společnost v posledních letech zaznamenala značný růst, což je důkazem účinnosti jejích produktů a obchodního modelu.

Co se týče výsledků na trhu, Kyäni pravidelně dosahuje vysokých prodejných čísel díky svému silnému týmu distributorů a kvalitním produktům. I když společnost nezveřejňuje konkrétní prodejní čísla, je známo, že její produkty jsou oblíbené a dobře hodnocené zákazníky po celém světě.

Kyäni je společnost, která se zaměřuje na zlepšení zdraví lidí prostřednictvím vysoce kvalitních výrobků a poskytuje příležitosti pro podnikání a osobní rozvoj. Její udržitelný růst a mezinárodní přítomnost ukazují, že její filozofie a produkty rezonují s lidmi po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *