Le-Vel

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Le-Vel je přední multi-level marketingová firma, která se zaměřuje především na produkty pro zdraví a wellness. Společnost byla založena v roce 2012 Jasonem Camperem a Paulem Gravettem s cílem přinést na trh inovativní a kvalitní produkty, které podporují zdravý životní styl.

Le-Vel klade velký důraz na své hodnoty a filozofie, které jsou založeny na předání nejlepší možné kvality a zákaznického servisu. Firma věří, že pro dosažení úspěchu je třeba vyvíjet produkty, které zlepšují kvalitu života lidí a umožňují jim dosáhnout svých zdravotních a wellness cílů.

Le-Vel je známý svým prémiovým systémem THRIVE, který je navržen tak, aby podporoval optimální fyzický a mentální stav. Produkty THRIVE zahrnují širokou škálu doplňků stravy, proteinových nápojů, náplastí a dalších produktů pro podporu zdraví a wellness. Tyto produkty jsou zaměřeny na řešení různých zdravotních problémů, jako je například nedostatek energie, nespavost, nadváha, nedostatek živin a další.

Komunita Le-Vel je tvořena tisíci nezávislých distributorů a zákazníků po celém světě. Le-Vel se chlubí takzvanou „thriving“ kulturou, která podporuje spolupráci, vzájemnou podporu a především pozitivní životní styl. Firma také hostí různé akce a semináře, které dávají příležitost jejím členům se setkat, sdílet své úspěchy a učit se od ostatních.

Le-Vel je globální společností, která působí v Severní Americe, Evropě a Oceánii. Od svého založení v roce 2012 společnost zaznamenala rychlý růst a dosáhla mnoha úspěchů. Do roku 2016 překročil obrat Le-Vel jednu miliardu dolarů. V roce 2017 byla společnost oceněna jako jedna z nejrychleji rostoucích firem v Severní Americe podle Inc. Magazine.

Le-Vel je také známý svým odhodláním k filantropii. Společnost se pravidelně zapojuje do různých charitativních akcí a úzce spolupracuje s neziskovými organizacemi.

Závěrem lze říci, že Le-Vel je firma, která se zasazuje o zlepšení kvality života lidí prostřednictvím svých produktů a komunit. Její úspěch na trhu svědčí o tom, že je to firma, která stojí za svými produkty a filozofií.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *