Lifebrook

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Lifebrook je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na produkty na bázi aronie. Tato americká společnost byla založena v roce 2016 manželi Tony a Jennifer Parrishovými s cílem přinést zdravotní benefity aronie lidem po celém světě.

Lifebrook je více než jen společnost, která vyrábí a prodává produkty. Její hodnoty a filozofie jsou založeny na přesvědčení, že každý z nás má právo na zdravý a plnohodnotný život. Lifebrook je také o komunitě lidí, kteří se vzájemně podporují a inspirují k dosažení lepšího zdraví a životního stylu.

Aronia je severoamerické ovoce, které je známo svými mimořádnými zdravotními přínosy. Lifebrook se zabývá výrobou a prodejem různých produktů na bázi aronie, včetně džusů, prášků a kapslí. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem s různými zdravotními problémy, jako je zlepšení imunitního systému, podpora zdraví srdce a cév, zlepšení trávení a zvýšení celkové vitality.

Zaměstnanecká kultura a komunita Lifebrook je jedním z faktorů, který tuto společnost odlišuje od ostatních. Zaměřují se na podporu svých členů a daří se jim vytvářet pozitivní a podporující prostředí, kde se lidé cítí cenní a motivovaní. To je jedním z důvodů, proč má společnost tak silný a loajální tým distributorů.

Lifebrook působí především na trhu Severní Ameriky, ale má plány na další expanzi na celosvětový trh. Její produkty jsou dostupné online a jsou prodávány prostřednictvím sítě nezávislých distributorů.

Co se týče výsledků na trhu, Lifebrook se může pochlubit impresivními čísly. Za krátkou dobu působení na trhu se společnosti podařilo vybudovat silnou zákaznickou základnu a dosáhnout významného růstu. I přes konkurenci na trhu s wellness produkty se Lifebrookovi daří uspět díky kvalitě svých produktů a unikátnímu business modelu.

Vzhledem k tomu, že zdraví a wellness jsou nyní více než kdy jindy na vrcholu zájmu lidí, Lifebrook má obrovský potenciál pro další růst a expanzi. S produkty založenými na přírodních ingrediencích a silnou komunitou lidí, kteří věří v jejich benefity, je Lifebrook připraven na úspěch v nadcházejících letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *