LifeVantage

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

LifeVantage je předním představitelem v oblasti multi-level marketingu (MLM), který se věnuje vývoji a prodeji produktů zaměřených na podporu zdraví a wellness. Firma byla založena v roce 2003 v Salt Lake City v Utahu a od té doby se stala důležitým hráčem na globálním trhu.

Základní filozofii LifeVantage lze shrnout do tří slov: věda, inovace a zdraví. Firma věří v sílu vědy při vývoji svých produktů. Jejich výzkum a vývoj se zaměřují na biohacking, proces využití nejnovějších vědeckých objevů pro zlepšení funkce lidského těla a mysli. LifeVantage se snaží přinést tyto výzkumy a inovace lidem na celém světě prostřednictvím svých produktů a distribuční sítě.

Produkty LifeVantage jsou široce rozmanité, od doplňků stravy až po produkty pro péči o pleť. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily různé zdravotní problémy, které mohou lidé potkat v průběhu svého života. Mezi jejich nejpopulárnější produkty patří Protandim, doplněk stravy navržený k omezení buněčného stárnutí, a TrueScience, řada produktů pro péči o pleť s anti-stárnutími vlastnostmi.

Jedním z klíčových prvků kultury LifeVantage je podpora a povzbuzení jejich distribučních partnerů. Firma věří v sílu osobního rozvoje a poskytuje svým partnerům nástroje a vzdělání potřebné k dosažení jejich cílů. Kromě toho společnost vytváří silnou komunitu spojenou společným cílem – pomoci lidem zlepšit jejich zdraví a životní styl.

LifeVantage působí ve více než 20 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie a mnoha evropských zemí. Firma je veřejně obchodována na NASDAQ pod symbolem LFVN a za rok 2020 dosáhla celkového příjmu 226 milionů dolarů.

Nepřetržitý růst a úspěch LifeVantage jsou důkazem jejich silného zaměření na vědu, inovace a péči o zdraví. Jejich produkty a filozofie přitahují stále více lidí, kteří hledají způsob, jak zlepšit svůj životní styl a dosáhnout lepšího zdraví. LifeVantage je odhodlána pokračovat na své cestě k přinášení wellness produktů lidem po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *