LR Health & Beauty Systems

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

LR Health & Beauty Systems je německá multi-level marketingová (MLM) firma, která se specializuje na výrobu a prodej zdravotních a kosmetických výrobků. Tato firma byla založena v roce 1985 Helmutem Spikkerem a Achimem Hickmannem a dodnes je jedním z největších poskytovatelů v oblasti přímého prodeje v Evropě.

LR Health & Beauty Systems klade velký důraz na kvalitu svých produktů, které jsou vyvíjeny a vyráběny výhradně v Německu. Společnost vyrábí široké spektrum produktů, včetně parfémů, kosmetiky, výživových doplňků a wellness produktů. Kromě toho je společnost také známá svými výrobky pro péči o kůži a tělo, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních a přírodních složek.

Společnost LR Health & Beauty Systems je založena na filozofii „More Quality for your Life“, což znamená, že jejich cílem je nabídnout lidem produkty a příležitosti, které jim umožní zlepšit kvalitu jejich života. Jde o hodnoty jako je integrita, důvěra, respekt a spolupráce, které jsou základem jejich podnikání.

Kultura společnosti je charakterizována otevřeností, podporou a povzbuzováním osobního a profesního růstu svých členů. LR Health & Beauty Systems klade důraz na vytváření silné a podpůrné komunity, která je založena na vzájemné pomoci a sdílení úspěchů.

LR Health & Beauty Systems je globální společností s působností v více než 30 zemích po celém světě. Firma se může pochlubit miliony spokojených zákazníků a tisíců nezávislých prodejců, kteří se podílejí na jejím úspěchu.

Co se týče výsledků na trhu, LR Health & Beauty Systems dosahuje ročně obrat řádově v stovkách milionů eur. V roce 2019 dosáhl obrat společnosti 258 milionů eur. Firma také opakovaně získává ocenění za své produkty a za svůj přístup k podnikání. Například v roce 2019 získala společnost ocenění „Network Career“ za svůj přínos v oblasti MLM.

V posledních letech firma rozšířila svou činnost do nových oblastí, jako je digitální marketing a e-commerce, což jí umožnilo dosáhnout ještě většího růstu a rozšířit svůj dosah na nové zákazníky a trhy.

V závěru lze říci, že LR Health & Beauty Systems je silnou a stabilní firmou s dlouholetou tradicí, širokou škálou kvalitních produktů a snaživou komunitou, která se neustále snaží zlepšovat životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *