Moringo Organics

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Moringo Organics je multi-level marketingová společnost se sídlem v Indii, která se specializuje na výrobu a prodej široké škály organických a přírodních produktů. Tuto dynamickou a inovativní organizaci založili v roce 2012 mr. Prasenjit Paul a dr. Anirban Pal s úsilím o rozšíření povědomí o výhodách organických a přírodních produktů a jejich potenciálním dopadu na zdraví a kvalitu života lidí.

Filozofie a hodnoty Moringo Organics

Moringo Organics je založena na filozofii „Wellness pro všechny“, což odráží její závazek poskytnout vysokokvalitní organické produkty, které pomáhají lidem dosáhnout optimálního zdraví a pohody. Společnost klade velký důraz na vývoj a výrobu produktů, které jsou bezpečné, účinné a přátelské k životnímu prostředí.

Hodnoty společnosti zahrnují integritu, respekt, důvěru, kvalitu, inovace a spolupráci. Tato hodnotová orientace je důležitým faktorem, který společnost odlišuje od konkurence a zároveň inspiruje k vývoji produktů, které přinášejí skutečnou hodnotu svým uživatelům.

Produkty a služby

Hlavním produktem Moringo Organics je Moringo Nutramatrix Plus, doplněk stravy na bázi Moringy oleifera, který je známý svými významnými výživovými a léčebnými vlastnostmi. Tento doplněk stravy je kombinací 13 superpotravin plných vitamínů, minerálů a antioxidantů, které podporují celkové zdraví a pohodu.

Kromě Moringo Nutramatrix Plus, společnost nabízí řadu dalších produktů, včetně výživových doplňků, osobní péče a wellness produktů. Všechny tyto produkty jsou vytvořeny s využitím nejnovějších technologií a výzkumu v oblasti výživy a přírodní péče.

Globální dosah

Během svých prvních osmi let na trhu, Moringo Organics rozšířila svou přítomnost na více než 12 zemí po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Singapuru, Malajsie, Filipín, Indie, Nepálu, Bangladéše, Bhútánu a Šrí Lanky.

Výsledky na trhu

Moringo Organics se může pochlubit impozantními výsledky na trhu. Společnost vykázala roční obrat více než 1 miliardu dolarů a dosáhla více než 1 milionu aktivních distributorů a zákazníků po celém světě.

Kultura a komunita

Moringo Organics je známa svou silnou firemní kulturou, která odráží její základní hodnoty a cíle. Společnost klade velký důraz na týmovou práci, inovaci, osobní rozvoj a celkovou spokojenost zaměstnanců.

Komunita Moringo Organics je tvořena lidmi, kteří sdílejí společnou vášeň pro zdraví a wellness a kteří jsou odhodláni přinášet pozitivní změny do života ostatních. Tato silná komunita je jedním z klíčových faktorů úspěchu společnosti.

Závěr

Moringo Organics je předním hráčem v oblasti MLM a wellness průmyslu, který se díky svému zaměření na kvalitu, inovace a zákaznické potřeby stal oblíbenou značkou mnoha lidí po celém světě. I přes svůj relativně krátký čas na trhu, Moringo Organics dokázala vytvořit silnou značku a významně ovlivnit život svých zákazníků a distributorů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *