Lyconet

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Lyconet je multi-level marketingová společnost, která v posledních letech získává na popularitě a stává se důležitým hráčem na trhu síťového prodeje. Tato firma nejenže nabízí unikátní obchodní model pro své partnery, ale také se zaměřuje na kultivaci silné komunity s pevnými hodnotami a filozofií.

Společnost Lyconet byla založena v roce 2003 a od té doby si vybudovala solidní postavení na trhu multi-level marketingu. Jejím cílem je neustále se rozvíjet a inovovat, aby mohla nabídnout svým partnerům nové příležitosti a zároveň přinášet hodnoty pro své zákazníky. Firma je součástí skupiny myWorld, která působí v několika oblastech, včetně prodeje a marketingu.

Základním produktem Lyconetu je tzv. „nákupní komunita“, která umožňuje lidem nakupovat za výhodné ceny a zároveň získávat výhody v podobě cashback a nákupních bodů. Tyto body pak mohou být vyměněny za další produkty a služby. Tímto způsobem firma řeší problém vysokých cen a umožňuje svým zákazníkům ušetřit peníze.

Hodnoty a filozofie Lyconetu jsou založeny na principu společenské odpovědnosti a udržitelnosti. Společnost se zavázala k transparentnosti a férovosti ve všech svých obchodních praktikách. Součástí jejich filozofie je také posílení vazeb mezi partnery a budování silné komunity.

Lyconet působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Evropy, Asie, Severní a Jižní Ameriky. Snaží se vytvářet globální komunitu, která sdílí stejné hodnoty a cíle.

V posledních letech dosáhla společnost Lyconet významného růstu. Podle posledních údajů má firma více než 350 000 partnerů a je spojena s více než 130 000 obchody po celém světě. Společnost také dosáhla obratu více než 1 miliardy eur za rok.

Závěrem lze říci, že Lyconet je dynamická a inovativní společnost, která nabízí svým partnerům unikátní obchodní model. Její silná filozofie a hodnoty, stejně jako její závazek k udržitelnosti a společenské odpovědnosti, ji odlišují od ostatních firem v oboru multi-level marketingu. S její pomocí si mohou lidé nejen ušetřit peníze, ale také se stát součástí silné a prosperující komunity.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *