Lyoness

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Lyoness je globální multi-level marketingová (MLM) společnost, která zajišťuje zákaznické výhody a podporuje podnikatelské příležitosti ve formě cashback programu. Byla založena v roce 2003 Friedrichem Weinroitherem a Hubertem Freidl v Rakousku s cílem vytvořit globální komunitu, která se sdružuje za účelem vzájemného posílení ekonomického růstu a sociální prosperity.

Hodnoty a filozofie

Lyoness se zaměřuje na poskytování výhod pro své členy a sponzorované maloobchodníky, zatímco podporuje sociální a ekologické projekty prostřednictvím své neziskové organizace, Greenfinity Foundation. Vytváří tak komunitu, která je spojena společným zájmem o zdravé životní prostředí a udržitelný růst.

Co Lyoness nabízí?

Kernem mlm firmy Lyoness je cashback program, který umožňuje členům získávat peníze zpět za nákupy u sponzorovaných maloobchodníků. Členové Lyonessu mohou získávat také výhody, jako jsou slevy a bonusy, když přivedou další členy do komunity.

Lyoness také nabízí možnost příjmu prostřednictvím své MLM struktury. Členové mohou získávat provize z nákupů svých přímých i nepřímých členů v síti.

Problémy, které Lyoness řeší

Lyoness řeší hlavní problém, kterým je nedostatek finanční svobody a nezávislosti. Poskytuje možnost vytvoření pasivního příjmu a nabízí tak alternativu k tradičnímu zaměstnání. Navíc podporuje malé a střední podniky tím, že je spojuje se svými členy a pomáhá jim získat více zákazníků.

Kultura a komunita

Lyoness je hrdý na svou silnou a zapojenou komunitu. Ve společnosti panuje kultura vzájemné podpory, síťování a sdílení úspěchů. Lyoness také usiluje o podporu sociálních a ekologických hodnot prostřednictvím své nadace Greenfinity Foundation.

Působení a výsledky na trhu

Lyoness působí ve více než 40 zemích na celém světě a má více než 5 milionů členů. Společnost spolupracuje s více než 40 000 maloobchodníky, což dokazuje její silnou pozici na trhu.

Navzdory kontroverzím a kritice týkající se jejího obchodního modelu MLM, Lyoness dosáhla několika významných úspěchů. V roce 2012 Lyoness vyhrála ocenění „European Business Award“ v kategorii inovace a v roce 2017 dosáhla obratu přesahujícího 2 miliardy eur.

Závěr

Lyoness je inovativní MLM společnost, která nabízí atraktivní příležitosti pro zákazníky a podnikatele. Její silná globální přítomnost a růstový potenciál ji činí důležitým hráčem v oblasti MLM a cashback programů. Její úspěch a rozšíření dokazují, že její strategie funguje a že je schopna přinášet hodnotu svým členům.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *