Market America Worldwide

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Market America Worldwide je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se na trhu pohybuje již více než 28 let. Společnost byla založena v roce 1992 v Severní Karolíně a od té doby se rozrostla do celosvětového podniku s jejími nezávislými distributori, známými jako UnFranchise Owners, působícími ve více než 10 zemích po celém světě.

Market America Worldwide je hrdá na svůj jedinečný obchodní model, který kombinuje prvky přímého prodeje, franchisingu a internetového marketingu. Společnost vyrábí a distribuuje širokou škálu výrobků, od kosmetiky a zdravotnických potřeb po výživové doplňky a domácí zboží. Její výrobky jsou prodávány prostřednictvím jejího vlastního e-commerce webu shop.com, který je navržen tak, aby zákazníkům poskytl zážitek z jednoduchého a pohodlného nákupu.

Filosofie firmy Market America Worldwide je založena na přesvědčení, že každý může dosáhnout finanční nezávislosti tím, že se stane svým vlastním šéfem. Společnost nabízí svým UnFranchise Owners školení a nástroje potřebné k budování vlastního úspěšného podnikání. Její hodnoty zahrnují podporu podnikatelského ducha, oddanost zákaznické spokojenosti a důraz na inovaci.

Kultura Market America Worldwide je silně zaměřena na týmovou práci a podporu. Společnost chápe, že její úspěch je odrazem úspěchu jejích UnFranchise Owners, a proto se snaží vytvořit pozitivní a podporující prostředí, v němž se každý člen týmu cítí oceněn a motivován k dosažení svých cílů.

Při pohledu na výsledky Market America Worldwide na trhu je vidět, že její jedinečný obchodní model se ukázal jako úspěšný. Společnost údajně generuje více než 7,3 miliardy dolarů v ročním maloobchodním obratu a vyplatila svým UnFranchise Owners více než 3,8 miliardy dolarů v provize. Tato čísla významně podporují její tvrzení, že takový model podnikání je schopný poskytnout významné příležitosti ke zisku.

Market America Worldwide je zajímavým příkladem toho, jak může MLM společnost využít sílu internetu k dosažení celosvětového úspěchu. Její kombinace přímého prodeje, franchisingu a e-commerce ji odlišuje od ostatních MLM společností a nabízí jejím UnFranchise Owners jedinečnou příležitost k podnikání a dosažení finanční nezávislosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *