Mannatech

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Mannatech je jednou z předních multi-level marketingových (MLM) firem na světě, která se specializuje na vývoj a prodej nejrůznějších zdravotních a wellness produktů. Tato firma má silné hodnoty a filozofii, které se zaměřují na poskytování vysoce kvalitních produktů, které nejen zlepšují životy lidí, ale také poskytují možnosti pro finanční úspěch.

Mannatech byla založena v roce 1993 s cílem vytvořit produkty, které by mohly pomoci lidem dosáhnout lepšího zdraví. Od svého založení se firma rychle rozrostla a rozšířila na mezinárodní trhy. Dnes Mannatech působí ve více než 25 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Jižní Koreje, Austrálie, Nového Zélandu a mnoha evropských zemí.

Filozofie firmy Mannatech spočívá v poskytování prémiových produktů pro zdraví a wellness, které jsou založeny na vědeckém výzkumu a inovacích. Firma se pyšní tím, že nabízí širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, kosmetiky a osobní péče, které jsou navrženy tak, aby lidem pomohly dosáhnout jejich zdravotních a wellness cílů.

Mannatech se zavázala řešit problémy, kterým lidé čelí v souvislosti se svým zdravím a wellness. Firma nabízí produkty pro zlepšení imunitního systému, podporu zdravého stárnutí, zlepšení výkonu a energie, a také pro kontrolu hmotnosti. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby lidem pomohly dosáhnout jejich individuálních zdravotních cílů a zlepšit jejich celkovou kvalitu života.

Kultura a komunita firmy Mannatech jsou dalšími klíčovými aspekty jejího úspěchu. Firma se zaměřuje na budování silné komunity distributorů a zákazníků, kteří sdílejí společné hodnoty a cíle. Mannatech také podporuje kulturu inovací a výzkumu, a pravidelně investuje do vývoje nových produktů a technologií.

Výsledky firmy Mannatech na trhu jsou také velmi působivé. Firma dosáhla globálního obratu více než 4 miliardy dolarů a má více než milion zákazníků a distributorů po celém světě. Firma také vydělala mnoho ocenění za své produkty a obchodní model, včetně ocenění Direct Selling Association za vynikající obchodní praxi.

Celkově je Mannatech předním hráčem v MLM průmyslu, který se neustále snaží zlepšovat životy lidí prostřednictvím vysoce kvalitních zdravotních a wellness produktů. Firma je hrdá na svou silnou komunitu a kulturu a je odhodlaná pokračovat v inovacích a růstu v budoucnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *