Mary Kay

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Mary Kay je globální multi-level marketingová (MLM) firma působící v oblasti kosmetiky a péče o pleť. Firma byla založena v roce 1963 Mary Kay Ash, podnikatelkou z Texasu, která si představovala firmu, která by poskytovala ženám rovné příležitosti k postupu na pracovním trhu a podporovala je v jejich osobním i profesionálním růstu.

Hodnoty a filozofie firmy Mary Kay jsou zakotveny v její zakladatelce. Mary Kay Ash chtěla vytvořit prostředí, v němž by mohly ženy dosáhnout finanční nezávislosti a sebe-realizace, aniž by musely obětovat svou rodinu. Firma se řídí základním principem: „Zlaté pravidlo“ – jednej k ostatním tak, jak bys chtěl, aby jednali k tobě. Tato zásada je klíčová pro její fungování a je základem pro všechny obchodní operace.

Mary Kay vyrábí a prodává kosmetické a péčové produkty, jako jsou líčení, péče o pleť, parfémy a další související produkty. Tyto výrobky jsou navrhovány tak, aby vyhovovaly potřebám různých typů pleti a životních stylů. Hlavními zákazníky jsou ženy, ale firma také nabízí řadu produktů pro muže.

Komunita Mary Kay je tvořena tisíci nezávislých konzultantů po celém světě, kteří prodávají produkty firmy přímo spotřebitelům. Kultura firmy odráží filozofii její zakladatelky a vyznačuje se silným důrazem na týmovou práci, podporu a vzájemné ocenění úspěchů.

Mary Kay působí ve více než 40 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Německa, Ruska a Číny. Firma je známá tím, že svým nejúspěšnějším konzultantkám daruje růžové Cadillac, což je dlouholetá tradice od jejího založení.

Podle posledních dostupných údajů dosáhla Mary Kay globálních prodejů ve výši více než 3 miliard dolarů a je jedním z největších přímých prodejců v oblasti péče o pleť a kosmetiky na světě. Její produkty jsou vysoce ceněny jak odborníky, tak spotřebiteli za svou kvalitu a inovativnost.

Mary Kay se také vyznačuje svým silným závazkem k sociální odpovědnosti. Firma má vlastní nadaci, která se zaměřuje na podporu výzkumu rakoviny a boj proti domácímu násilí. Mary Kay také financuje řadu přírodních a ekologických projektů, včetně programů na ochranu životního prostředí a recyklaci.

Mary Kay je jedinečným příkladem úspěšné MLM firmy, která se zakládá na hodnotách a filozofii své zakladatelky. I přes některé kontroverze spojené s MLM obchodním modelem, Mary Kay pokračuje v růstu a nabízí ženám po celém světě příležitosti k osobnímu a finančnímu růstu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *