Max International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Max International je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) firma, která se zaměřuje na výrobu a prodej výživových doplňků a osobních výrobků pro zdraví. Firma byla založena v roce 2007 a je známa svou filozofií zaměřenou na zlepšení kvality života lidí.

Max International, známá také jako „Firma glutathionu“, se považuje za světového lídra v oblasti výzkumu a vývoje glutathionu. Firma má ve svém portfoliu řadu patentovaných produktů navržených tak, aby podporovaly přirozenou výrobu glutathionu v těle, což je klíčové pro zdraví buněk a imunitní systém.

Hodnoty a filozofie Max International spočívají v tom, poskytnout lidem nejen produkty a služby nejvyšší kvality, ale také příležitosti, které jim mohou změnit život. Firma věří v to, že každý zaslouží žít naplno a dosáhnout svého maximálního potenciálu.

Od svého založení se Max International rychle rozrostla a nyní působí v více než 15 zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Ghaně, Filipín a mnoha dalších. Firma má silnou komunitu distributorů a zákazníků, kteří se snaží šířit poslání společnosti a vytvářet pozitivní dopady na životy ostatních.

Kultura Max International je založena na týmové práci, respektu, integritě a vědeckém přístupu. Firma si klade za cíl být transparentní a otevřená ke svým distributorům, zákazníkům a partnerům.

Výsledky na trhu Max International jsou pozoruhodné. Firma měla podle posledních zpráv v roce 2019 obrat přes 200 milionů dolarů a od svého založení v roce 2007 dosáhla celkového obratu více než 1 miliardy dolarů.

Závěrem, Max International je firma, která se snaží pomáhat lidem dosáhnout jejich maximálního zdraví a potenciálu prostřednictvím svých výrobků a příležitostí. Její silné hodnoty, kultura a filozofie ji odlišují od ostatních MLM firem a činí ji důvěryhodným hráčem na trhu výživových doplňků. S více než jednou miliardou dolarů obratu a silnou globální přítomností je Max International skutečně firmou, která mění životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *