MENARD Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

MENARD Global je dynamická multi-level marketingová společnost, která se specializuje na špičkové kosmetické produkty. Společnost, která je hrdá na svůj hluboký japonský kořen, je známa svým jedinečným přístupem k marketingu a prodeji, kultivací silné komunity prodejců a zákazníků, a především, kvalitou svých produktů.

Filozofií společnosti MENARD Global je „Síla krásy“. Tato společnost věří, že krása vyzařuje zvnitř a ven, a to nejen v podobě fyzické atraktivity, ale také jako výraz sebejistoty a pozitivního sebehodnocení. MENARD se zaměřuje na povzbuzení každého jednotlivce, aby objevil a prezentoval svou jedinečnou krásu světu.

Společnost MENARD byla založena v roce 1959 v Japonsku a během následujících šesti desetiletí se vypracovala na vedoucího producenta a distributora kvalitních kosmetických produktů. Výrobní linka společnosti zahrnuje širokou škálu produktů, včetně péče o pleť, dekorativní kosmetiky, parfémů a dalšího.

MENARD usiluje o řešení různých problémů, se kterými se lidé mohou setkat v oblasti péče o pleť. Prostřednictvím výzkumu a vývoje jsou schopni nabízet produkty, které jsou efektivní při řešení problémů s akné, vráskami, suchou kůží a dalšími.

Kultura společnosti MENARD je postavena na hodnotách vzájemné podpory, respektu a uznávaní úspěchů. Komunita MENARD je tvořena lidmi, kteří sdílejí stejné hodnoty a cíle. Jejich distributoři se nejen věnují prodeji produktů, ale také podpoře svých zákazníků a kolegů v komunitě.

MENARD Global je dnes ve více než 20 zemích po celém světě, včetně Asie, Evropy a Severní Ameriky. Jejich dosažené výsledky na trhu jsou důkazem jejich úspěchu. V roce 2020 dosáhla společnost obratu více než 8 miliard jenů, což je přibližně 72 milionů dolarů. Tato čísla svědčí o síle jejich obchodního modelu a trvale udržitelného růstu.

Závěrem, MENARD Global je nejen společností, která vyrábí a prodává kvalitní kosmetické produkty, ale také komunitou lidí, kteří jsou oddáni zlepšení životů ostatních prostřednictvím krásy. Její úspěch na trhu a pozitivní dopad na životy jejích zákazníků a prodejců hovoří za vše.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *