Melaleuca

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Melaleuca je multi-level marketingová společnost, která se od svého založení v roce 1985 stala jedním z předních výrobců a distributorů wellness produktů. Firma funguje na podnikatelském modelu, který se zaměřuje na přímý prodej jejích produktů spotřebitelům prostřednictvím nezávislých marketingových reprezentantů.

Firma Melaleuca má dlouhodobou filozofii pomáhat lidem žít zdravější a prosperující životy. Její základní hodnotou je hledání a využití nejlepších přírodních surovin, s důrazem na udržitelnost a ekologickou odpovědnost. Firma se zavázala k “Závazku wellness”, který klade důraz na fyzickou, finanční a environmentální wellness.

Společnost Melaleuca vyrábí a prodává širokou škálu produktů včetně vitamínů a suplementů, čistících a úklidových prostředků, kosmetiky a osobní péče a také potravin. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout zdravějšího životního stylu a také řeší mnoho běžných problémů souvisejících s výživou, péčí o pleť a úklidem domácnosti.

Kultura Melaleuca je založena na vytváření pozitivního dopadu na životy lidí. Společnost se snaží o vytváření silné komunity zákazníků a distributorů, která podporuje její hodnoty a závazky k wellness. Tato komunita je podporována různými akcemi, vzdělávacími programy a podporou od společnosti.

Melaleuca má sídlo v Idaho, USA, ale funguje globálně v 20 zemích světa včetně Austrálie, Nového Zélandu, Malajsie a mnoha evropských zemí. Společnost má více než 400 000 nezávislých distributorů a více než milion zákazníků.

Co se týče výsledků na trhu, Melaleuca dosáhla v roce 2020 obratu 2 miliardy dolarů, což je nejvyšší v její historii. Firma dosáhla také rekordního počtu nových zákazníků a distributorů v tomto roce.

Melaleuca je společnost s více než 35letou historií na trhu, s pevným závazkem k wellness a udržitelnosti. Její úspěch a růst jsou důkazem síly její komunity a kvality produktů, které nabízí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *