mihi

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Mihi je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na výrobu a prodej vysoce kvalitních, přírodních produktů, které jsou určeny k podpoře zdravého životního stylu a zdraví obecně. Společnost mihi se představuje jako inovativní, eticky orientovaný podnik s hlubokou filozofií, která se opírá o posílení jednotlivců a jejich komunit.

Filozofie a hodnoty společnosti mihi

Společnost mihi klade velký důraz na skutečnost, že jejich produkty jsou vyrobeny z přírodních surovin, bez použití umělých látek a jsou navrženy tak, aby posílily zdraví a celkové pohodlí spotřebitelů. Hlavními hodnotami společnosti jsou úctyhodné jednání, inovace, integrita, věrnost a důvěra. Věří v to, že jim jejich produkty a služby umožňují poskytnout lidem nové příležitosti k dosažení lepšího zdraví a zlepšení ekonomické situace.

Historie společnosti mihi

Společnost mihi vstoupila na trh v roce 2010 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu s MLM. Za posledních 11 let se společnost vyvinula a rozšířila svou působnost do mnoha zemí po celém světě.

Produkty a služby

Mihi se zabývá výrobou a prodejem mnoha produktů – od doplňků stravy až po kosmetiku. Všechny produkty společnosti jsou navrženy tak, aby podpořily zdraví a pohodu spotřebitelů.

Komunita a kultura

Kultura společnosti mihi se opírá o spolupráci, podporu a rozvoj. Věří ve vytváření silné komunity, kde se všichni cítí podporováni a motivováni k dosažení svých cílů. Tato kultura je podporována řadou vzdělávacích a vývojových nástrojů, které společnost nabízí svým distributorům a zákazníkům.

Globální působení a výsledky na trhu

Společnost mihi působí v mnoha zemích po celém světě. Její produkty a služby jsou dostupné v Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii. Společnost míří na rychle rostoucí trh s přírodními produkty a zdravým životním stylem, který dosáhl v roce 2020 hodnoty přes 4,2 bilionu dolarů.

Podle nejnovějších statistik společnost mihi dosáhla obratu v řádech stovek milionů dolarů a její distributorů a zákazníků je nyní přes milion po celém světě.

Závěr

Společnost mihi je etická, zákaznický orientovaná a inovativní MLM společnost zaměřená na poskytování kvalitních produktů pro zdraví a zdravý životní styl. Její silná komunita, vůdčí postavení na trhu a pozitivní výsledky ukazují, že tato společnost je na správné cestě k dosažení své vize – poskytnout lidem možnost žít zdravější a šťastnější život.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *