Mavie Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Mavie Global je dynamická a inovativní multi-level marketingová (MLM) společnost, která je na trhu již několik let. Její jméno, „Mavie“, ve francouzském překladu znamená „můj život“, což odráží její hluboký zájem o zlepšení kvality života svých členů a zákazníků.

Mavie Global je známá svou silnou hodnotovou kulturou a filozofií, která je zakořeněná v poskytování produktů a služeb, jež přispívají k zlepšení života lidí. Jejich hlavní hodnoty zahrnují důvěru, transparentnost, integritu, vzájemnost a inovace. V Mavie Global věří, že každý z nás má potenciál k tomu, aby se stal lepším člověkem a aby přispěl ke zlepšení celého světa.

Tato společnost působí v MLM průmyslu od roku 2018 a nabízí širokou škálu produktů a služeb v oblasti zdraví a wellness. Jejich produkty zahrnují potravinové doplňky, vitamíny, proteinové nápoje a další wellness produkty. Společnost také nabízí cestovní balíčky a služby, což je kombinace, která je v MLM průmyslu unikátní. Jejich produkty a služby jsou navrženy tak, aby řešily některé z nejčastějších problémů, se kterými se lidé v dnešní době potýkají, jako je například zdraví, wellness a potřeba odpočinku a relaxace.

Kultura a komunita Mavie Global jsou dalšími důležitými prvky, které tuto společnost odlišují. V Mavie Global vytvářejí prostředí, které je podporující, povzbuzující a inspirující. Jejich komunita je složena z lidí, kteří jsou vášniví, odhodlaní a kteří se zavázali ke zlepšování svých vlastních životů a životů ostatních.

Mavie Global má globální působnost a provozuje své aktivity ve více než 200 zemích po celém světě. Jejich růst a úspěch jsou působivými ukazateli jejich schopnosti poskytovat vysokou kvalitu produktů a služeb a vytvářet silnou a angažovanou komunitu.

Co se týče jejich výsledků na trhu, Mavie Global dosahuje neustále rostoucí obrat a má tisíce členů po celém světě. Ačkoli nemohou být poskytnuty konkrétní čísla a statistiky, je zřejmé, že Mavie Global se stal významným hráčem v MLM průmyslu.

Mavie Global je tedy výjimečná MLM společnost, která se nejen zaměřuje na poskytování kvalitních produktů a služeb, ale také na budování silné a podporující komunity, která je zaměřena na zlepšení kvality života všech svých členů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *