Modicare

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Modicare je jednou z předních multi-level marketingových společností v Indii. Je známá svou silnou podporou mladých podnikatelů a zároveň i svou širokou škálu výrobků, které jsou k dispozici pro prostřednictvím své sítě distributorů.

Modicare byla založena v roce 1996 Samirem Modi, který je součástí významné indické obchodní rodiny Modi Group. Samir Modi se od počátku zaměřil na budování společnosti, která by podporovala podnikatelské ambice mladých lidí a umožnila jim vytvářet vlastní podnikatelské příležitosti.

Filozofie Modicare spočívá v poskytování kvalitních výrobků a služeb skrze síť nezávislých distributorů, kteří mají možnost vytvářet svůj vlastní podnikatelský plán a rozvíjet svou kariéru. Modicare je také známá svým důrazem na etické podnikání a trvalou udržitelnost.

Modicare nabízí širokou škálu výrobků, které zahrnují kosmetiku, péči o domácnost, zdraví a wellness, potraviny a nápoje, a také šperky. Výrobky Modicare jsou známé svou vysokou kvalitou a cenovou dostupností, což je činí atraktivními pro širokou škálu zákazníků.

Společnost se především zaměřuje na řešení každodenních problémů lidí a nabízí produkty, které jsou designovány tak, aby usnadnily život svým zákazníkům. Modicare také poskytuje svým distributorům široké školení a podporu, aby mohli úspěšně rozvíjet své podnikání.

Kultura a komunita Modicare je jednou z jejích nejsilnějších stránek. Společnost vytváří prostředí, které podporuje podnikavost, inovace a týmovou práci. Distributoři Modicare tvoří těsně propojenou komunitu, která se navzájem podporuje a pomáhá.

Modicare působí především na indickém trhu, ale její výrobky jsou dostupné také v dalších zemích. Společnost se může pochlubit silnými obchodními výsledky. V roce 2018 dosáhla obratu více než 2 miliardy INR (indických rupií) a její síť distributorů čítala více než 2 miliony lidí.

Modicare je tedy společností, která se zavázala podporovat podnikatelské ambice mladých lidí a zároveň poskytovat kvalitní a cenově dostupné produkty. Její silná kultura a komunita, spolu s širokou škálou výrobků, ji činí jednou z předních multi-level marketingových společností v Indii.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *