Momentum Business Academy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Momentum Business Academy je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na poskytování kvalitních vzdělávacích programů a kurzů v oblasti podnikání a osobního rozvoje. Tato společnost byla založena v roce 2000 a od té doby se vypracovala na jednu z předních společností v oboru vzdělávání.

Momentum Business Academy je firmou, jejíž hlavní hodnotou a filozofií je podněcování osobního růstu a rozvoje lidí. Vychází z přesvědčení, že každý člověk má neomezený potenciál a může dosáhnout výjimečných věcí, pokud má správné nástroje a vedení. Společnost věří v sílu vzdělávání a jeho schopnost transformovat životy lidí k lepšímu.

Jako multi-level marketingová společnost, Momentum Business Academy vyrábí a prodává širokou škálu vzdělávacích programů a kurzů, které pokrývají různé aspekty podnikání a osobního rozvoje. Tyto kurzy řeší několik klíčových oblastí, včetně leadershipu, managementu, prodeje, marketingu, komunikace, finanční gramotnosti a mnoho dalšího.

Kultura společnosti je založena na spolupráci, podpoře a vzájemném přínosu. Momentum Business Academy se pyšní silným a zapojeným komunitním prostředím, kde se členové podporují a vzájemně se inspirovali.

Momentum Business Academy působí na globální úrovni, s pobočkami a partnery po celém světě. Společnost má tisíce spokojených studentů a klientů z více než 50 zemí a její kurzy jsou k dispozici v několika jazycích.

Pokud jde o výsledky na trhu, Momentum Business Academy má solidní stopu úspěšnosti. Během své dvacetileté historie společnost vydělala miliony dolarů a pomohla tisícům lidí dosáhnout svých profesních a osobních cílů. Každoročně registruje stovky nových členů a její kurzy jsou stále oblíbenější.

Momentum Business Academy je nejen společností, která poskytuje vzdělávací programy a kurzy, ale také společností, která se snaží měnit životy lidí. Jejich hlavním cílem je inspirovat, povzbudit a podpořit lidi, aby dosáhli svého maximálního potenciálu a uspěli v životě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *