MWR Life

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

MWR Life je celosvětově uznávaná multi-level marketingová firma, která se již několik let úspěšně prosazuje na trhu. Její jméno je zkratkou pro „Make Wealth Real“, což v překladu znamená „Udělej bohatství skutečným“. Tato filozofie se odrazí v jejích hodnotách a poslání, kterým je pomáhat lidem po celém světě dosáhnout finanční svobody a naplnění jejich snů.

MWR Life byla založena v roce 2013 a od té doby prošla rychlým rozvojem. Zpočátku působila především v Severní Americe, ale postupně se rozšířila do dalších zemí po celém světě, včetně Evropy a Asie.

Multi-level marketingový model, který MWR Life využívá, umožňuje jednotlivcům stát se nezávislými podnikateli – tzv. Lifestyle Consultants. Tito konzultanti pak mohou prodávat produkty a služby firmy a současně budovat svůj vlastní tým dalších konzultantů.

MWR Life je známa především díky svým produktům a službám v oblasti cestování a osobního rozvoje. Její hlavní produktová řada Essential Life Services nabízí širokou škálu služeb, včetně zdravotní péče, právního poradenství, finančního plánování a dalších.

Společnost také nabízí svým členům prémiový cestovní klub, který jim umožňuje využívat výhodných nabídek na cestování po celém světě. Tento klub je zvlášť oblíbený díky svým exkluzivním výletům a dovoleným, které jsou k dispozici pouze jeho členům.

Co se týče kultury a komunity, MWR Life se zaměřuje na budování silných vztahů mezi svými členy. K tomuto účelu organizuje pravidelné setkání a akce, které umožňují členům seznámit se, učit se od sebe navzájem a sdílet své úspěchy.

Výsledky MWR Life na trhu jsou velmi pozitivní. Společnost se může pochlubit více než milionem členů na celém světě a desítkami tisíc nezávislých konzultantů. Její roční obrat se pohybuje v řádech milionů dolarů a je na vzestupu.

MWR Life je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají příležitost k podnikání, chtějí se stát částí silné a podporující komunity a současně se těšit na výhody exkluzivního cestovního klubu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *