Morinda

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Morinda: Od malého soukromého podniku k celosvětové multi-level marketingové společnosti

Morinda je vedoucí globální multi-level marketingová (MLM) společnost, která je na trhu již více než dvě desetiletí. Tato firma se proslavila myšlenkou, že můžeme dosáhnout optimálního zdraví přírodní cestou, což je zároveň jeden z jejích hlavních pilířů. Morinda je zastáncem ideje, že příroda nám poskytuje vše, co potřebujeme k udržení zdraví a vitality.

Historie a filozofie

Morinda, původně známá jako Tahitian Noni International, byla založena v roce 1996 ve státě Utah ve Spojených státech. Zakladatelé společnosti, John Wadsworth, Stephen Story a Kerry Asay, byli přesvědčeni, že mohou využít léčivé vlastnosti rostliny noni, která roste na Tahiti, a pomoci tak lidem dosáhnout lepšího zdraví.

Morinda věří v sílu přírody a její schopnost přinášet zdraví a vitalitu. Společnost se zaměřuje na to, aby lidem nabídla přírodní produkt, který je bezpečný, efektivní a který může zlepšit jejich kvalitu života.

Produkty a služby

Morinda je nejlépe známá svými výrobky z noni, zejména svým vlajkovým produktem, nápojem Tahitian Noni Juice. Tento nápoj je vyroben z plodů rostliny noni a je bohatý na antioxidanty a další vitalitu podporující složky.

Morinda také vyrábí a prodává širokou škálu dalších produktů, včetně doplňků stravy, produktů pro péči o pleť a tělo, které jsou formulovány tak, aby podporovaly zdraví a pohodu.

Kultura a komunita

Díky svému zaměření na zdraví a vitalitu si Morinda vytvořila silnou a oddanou komunitu distributorů a zákazníků po celém světě. Společnost vyznává hodnoty jako jsou integrita, důvěra a spolupráce, a tyto hodnoty se odráží v její kultuře a komunitě.

Výsledky na trhu

V průběhu své existence se Morinda rozrostla do více než 60 zemí po celém světě a stala se jedním z předních hráčů v průmyslu MLM. Firma dosáhla miliardových tržeb a její produkty si získaly důvěru milionů zákazníků po celém světě.

Závěrem

Morinda je skvělým příkladem toho, jak může malá firma s velkou vizí růst a dosáhnout celosvětového úspěchu. Její přístup k přírodnímu zdraví, komunitě a integritě ji odlišuje a přitahuje zákazníky a distributory z celého světa. Morinda je předním hráčem v oblasti MLM a její produkty a filozofie ji nadále drží na předních příčkách v tomto dynamicky se rozvíjejícím průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *