Nature’s Sunshine

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Nature’s Sunshine: Přední světový hráč v multi-level marketingu v oblasti zdraví a wellness

Nature’s Sunshine je uznávaným lídrem v multi-level marketingovém průmyslu. Tato společnost, která vznikla před více než 45 lety, zasvětila svůj život poskytování kvalitních, přírodních zdravotnických výrobků, které lidem pomáhají žít zdravější a plnohodnotnější život.

Zakladatelé Nature’s Sunshine, Gene a Kristine Hughesovi, vytvořili společnost s cílem nabídnout přírodní řešení pro zdravotní problémy. Po úspěšné zkušenosti s léčivými bylinami se rozhodli rozšířit své znalosti a výrobky s ostatními, což vedlo k založení Nature’s Sunshine v roce 1972.

Nature’s Sunshine se zavázala k vytvoření čistých, bezpečných a účinných doplňků stravy. Společnost se specializuje na vývoj a výrobu široké škály přírodních produktů, včetně bylinných doplňků, vitamínů, minerálů a probiotik. Její produkty jsou navrženy tak, aby řešily různé zdravotní problémy, od podpory imunitního systému až po zlepšení trávení a podporu duševního zdraví.

V souladu s její filozofií „Pomáhat lidem po celém světě zlepšovat kvalitu svého života“, Nature’s Sunshine pokračuje v podpoře zdraví a wellness komunity po celém světě. Společnost působí v 40 zemích světa a má více než pol milionu distributorů, kteří sdílejí její produkty a filozofii.

Zásadním prvkem kultury Nature’s Sunshine je její silný důraz na integritu, pravdivost a transparentnost. Společnost je známá svou otevřenou komunikací a úsilím o vytváření silných vztahů s obchodními partnery a zákazníky. Distributoři Nature’s Sunshine jsou podporováni v jejich osobním a profesionálním růstu a jsou podněcováni k neustálému vzdělávání a zdokonalování.

Výsledky společnosti na trhu jsou také důkazem jejího úspěchu. V roce 2020 dosáhla Nature’s Sunshine celosvětových tržeb ve výši 342,4 milionů dolarů, což představuje meziroční nárůst o 7 procent. Společnost také zaznamenala růst svého počtu aktivních distributorů a předplatitelů o 4 procenta.

Nature’s Sunshine je tak mnohem více než jen další multi-level marketingová společnost. Je to společnost, která je hrdá na svou historii a hodnoty, je oddaná svému poslání, a která se stále snaží zlepšovat životy lidí po celém světě. Její kombinace kvalitních produktů, silné komunity a úspěchu na trhu ji činí skutečným lídrem v oblasti zdraví a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *