Nefful

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Nefful je multi-level firmou (MLM), která si za posledních 40 let vydobyla renomé jedné z předních společností na trhu s výrobky pro zdraví a wellness. Firma byla založena v Japonsku v roce 1973 a dnes působí v různých zemích, jako je Tchaj-wan, Hongkong, Malajsie, Singapur, USA, Kanada a další.

Hodnoty a filozofie

Nefful se zaměřuje na zlepšování kvality života lidí prostřednictvím svých produktů, zaměřených na zdraví a wellness. Klade důraz na přínos společnosti a podporuje své členy v jejich osobním a profesním růstu. Její filozofie je založena na třech hlavních pilířích: vůle, láska a pravdivost. Firma věří, že tyto hodnoty pomáhají budovat silné a pozitivní vztahy s jejími členy a zákazníky.

Produkty a služby

Nefful je známý svými produkty z negativních ionů, které jsou navrženy tak, aby podporovaly tělesné zdraví a wellness. Tyto produkty zahrnují širokou škálu položek, jako je oblečení, ložní prádlo, doplňky stravy a kosmetika. Nefful se také zabývá výrobou a prodejem vysokokvalitních výrobků pro čištění domácnosti.

Kultura a komunita

Nefful se pyšní kulturou podpory a motivace. Firma vytváří prostředí, kde se členové cítí povzbuzeni k dosahování svých cílů a k rozvíjení svých schopností a talentů. Nefful také podporuje komunitní angažovanost a spolupráci mezi členy týmu.

Výsledky na trhu

Nefful má za sebou impozantní historii úspěchů. Firma se může pochlubit více než 4 miliony členů po celém světě a ročními prodeji přesahujícími 1 miliardu dolarů. Tento úspěch je důkazem silného výkonu Neffulu na trhu a jeho schopnosti přizpůsobit se neustále se měnícím potřebám zákazníků.

Je důležité podotknout, že jako každá MLM firma, i Nefful má svoje výzvy a kritiku. Vzhledem k tomu, že MLM model je často spojován s pyramidovými schématy, je důležité provést důkladný průzkum a porozumět struktuře firmy a jejímu kompenzačnímu plánu, než se rozhodnete se zapojit.

Celkově vzato, Nefful je uznávaným hráčem v MLM průmyslu, který nabízí širokou škálu produktů pro zdraví a wellness. Jeho dlouholetý úspěch na trhu a růst ukazuje, že firma je schopna přinášet hodnotu svým zákazníkům a členům.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *