New Era Health

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

New Era Health: Multi-Level Marketingová Společnost Znovu Definuje Zdravotnický Průmysl

New Era Health je jedinečná multi-level marketingová společnost, která se specializuje na poskytování vysoce kvalitních zdravotnických výrobků a služeb. Tato firma, která již více než dvě desetiletí působí na trhu, má hluboké kořeny v oblasti zdraví a wellness a je postavena na pevných hodnotách, filozofiích a tradicích.

Filozofie a hodnoty New Era Health

New Era Health je založena na filozofii posilování zdraví jednotlivců prostřednictvím výrobků a služeb, které jsou v souladu s přirozenými procesy těla. Společnost věří v hodnotu holistického přístupu ke zdraví, který zohledňuje celkové blaho člověka, nejen jeho fyzický stav.

Historie a rozsah působnosti

Od svého založení v roce 1999, New Era Health se postupně rozrostla z malého startupu v USA do globálního lídra v oblasti zdravotnických výrobků a služeb. Dnes, firma působí ve více než 50 zemích po celém světě, včetně Evropy, Asie, Afriky a Jižní Ameriky.

Produkty a služby

New Era Health nabízí širokou škálu produktů a služeb, včetně doplňků stravy, přírodních léků, výživových poradenství a wellness programů. Tyto produkty a služby jsou navrženy tak, aby řešily různé zdravotní problémy, kterým lidé v dnešní době čelí, od obezity a cukrovky až po srdeční choroby a rakovinu.

Kultura a komunita

New Era Health je známa svou silnou firemní kulturou a komunitou, která je založena na spolupráci, podpoře a sdílení úspěchů. Společnost věří v to, že její úspěch je přímo spojen s úspěchem jejích členů a proto se snaží vytvářet prostředí, které je motivující, inspirující a podporující.

Výsledky na trhu

Díky svým inovativním produktům a službám, New Era Health dosáhla mnoha pozoruhodných úspěchů na trhu. Podle nejnovějších statistik, společnost dosáhla obratu více než 1 miliardy dolarů v roce 2020 a má více než milion aktivních členů po celém světě.

V závěru, New Era Health je skutečně novou érou v oblasti zdraví a wellness. S jejich silnými hodnotami, širokou škálou produktů a služeb, a silnou komunitou, tato multi-level marketingová firma je skvělým příkladem toho, jak může podnikání pozitivně ovlivnit životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *