Okg-family

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Okg-family: Představení multi-level marketingového gigantu

Okg-family je přední multi-level marketingová (MLM) společnost, která je na trhu již od roku 1990. Během třiceti let své existence se Okg-family vypracovala na jednoho z lídrů v oblasti MLM, s důrazem na poskytování prvotřídních produktů a služeb, které zlepšují kvalitu života jejich zákazníků.

Filozofie a hodnoty společnosti

Centrální filozofií Okg-family je poskytnout lidem nejen produkty a služby, ale také příležitosti pro růst a rozvoj. Společnost ví, že úspěch v MLM je závislý na silném a stabilním týmu, takže důraz na osobní a profesní rozvoj je zásadní. Okg-family také věří v důležitost etického podnikání a transparentnosti.

Činnost společnosti

Okg-family je známá svým širokým sortimentem zdravotních a wellness produktů. Od výživových doplňků až po přírodní kosmetiku, Okg-family nabízí high-end produkty, které jsou navrženy tak, aby zlepšovaly a udržovaly zdraví a pohodu zákazníků. Společnost také poskytuje vzdělávací materiály a semináře pro své členy, které jim pomáhají nejen zvládnout umění prodeje, ale také rozvíjet dovednosti potřebné pro úspěšné podnikání.

Komunita a kultura společnosti

Okg-family se může pochlubit silnou a aktivní komunitou členů. Společnost se zavázala vytvořit kulturu vzájemné podpory a spolupráce, kde se úspěch jednoho člena stává úspěchem celého týmu. To je vidět na pravidelných tréninkových seminářích a networkingových událostech, kde se členové učí, sdílejí své zkušenosti a navzájem se podporují.

Působnost a výsledky na trhu

S více než třemi miliony členů po celém světě je Okg-family skutečně globální společností. Jejich produkty jsou ale k dostání v přes 50 zemích, včetně USA, Kanady, Evropy, Asie a Austrálie.

Okg-family je také hrdá na své finanční výsledky. V roce 2020 dosáhla společnost tržeb ve výši 1,2 miliardy dolarů, což představuje nárůst o 20% oproti předchozímu roku. Tato čísla svědčí o síle jejich obchodního modelu a trvalé důvěře zákazníků a členů v jejich produkty a služby.

Závěrem

Okg-family je příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může být úspěšná, pokud stojí na pevných hodnotách, nabízí kvalitní produkty a zaměřuje se na rozvoj a podporu svých členů. S těmito principy jako základem svého podnikání se Okg-family těší dalšímu růstu a úspěchu v nadcházejících letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *